KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

ErbjudandeVi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • Sveriges största tidning för småbarnsföräldrar
  • Kaninskallra & produkter från The Body Shop ELLER bäddset för spjälsäng & lärorik pekbok
  • Tidningen digitalt till iPhone/iPad
1710_valbarpremie
Välj ditt erbjudande:
5 nr av Vi Föräldrar

5 nr av Vi Föräldrar

Vi som jobbar på Vi Föräldrar brinner för frågor som har med barn och föräldraskap att göra. Vi vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt information – vi vill helt enkelt vara stället som en kan vända sig till för att få en motvikt till alla åsikter och allt tyckande som ofta omgärdar barn och barnuppfostran. För att få svaren vänder vi oss till Sveriges främsta experter; ingen fråga är för liten för att inte tas på största allvar. Värde 250 kr. Vill du hellre ge bort en prenumeration i julklapp & få fina premier till dig själv? KLICKA HÄR

Kaninskallra + produkter från The Body Shop

Kaninskallra + produkter från The Body Shop

Vit kaninskallra i klassisk modell som fungerar lika bra som en rolig leksak som ett härligt gosedjur. Tvättas i 40 grader.
Värde 80 :-

Skäm bort din kropp med Moringa Body Butter. Berikad med moringafröolja & massor med näring gör att din hud känns mjukare efter varje användning. 200 ml. Värde 185 kr.
Moringa Shower Gel är en tvålfri duschgel som är perfekt för att rengöra huden. Med en fräsch doft av moringafröolja Volym: 250 ml. Värde 70 kr.

Bäddset + Lärorik pekbok

Bäddset + Lärorik pekbok

Det mintgröna bäddsetet med söta sovande får blir fint i alla barnrum. Mönstrad framsida och enfärgad baksida. Mått påslakan, 110 x 125 cm, örngott, 35 x 55 cm. 100 % bomull.Värde 299 kr.

En roligt illustrerad pekbok som är ett perfekt sätt att ge ditt barn en lekfull introduktion till färgernas värld. Innehåller dessutom en översättningsguide till engelska, franska, tyska och spanska.Värde 46 kr.

Dessutom: Vi Föräldrar i din iPhone/iPad!

Dessutom: Vi Föräldrar i din iPhone/iPad!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Vi Föräldrar i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Prenumerationsnumret hittar du på din faktura, tryckt tidningen eller i våra mail. 

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 17

Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. Vi svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Våra läsare vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet, tidningen har högst trovärdighet av alla föräldramagasin.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm