KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • Sveriges största tidning för småbarnsföräldrar
  • Baby body wash från Estelle & Thild
  • Body butter från The Body Shop
  • Badlakan med huva
1706
Ditt erbjudande:
5 nr av Vi Föräldrar

5 nr av Vi Föräldrar

Vi som jobbar på Vi Föräldrar brinner för frågor som har med barn och föräldraskap att göra. Vi vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt info – vi vill helt enkelt vara stället som en kan vända sig till för att få en motvikt till alla åsikter och allt tyckande som ofta omgärdar barn och barnuppfostran. För att få svaren vänder vi oss till Sveriges främsta experter; ingen fråga är för liten för att inte tas på största allvar (är det till exempel ”rätt” att döda flugor inför barnen?) – och ingen är heller för stor. Välkommen hit! Värde 250:-

Favorit från The Body Shop

Favorit från The Body Shop

Honeymania body butter med ekologiskt Community Fair Trade-producerad honung. Ger en mjuk och fuktighetsbevarande känsla i upp till 24 h. 200 ml.

Värde 185:-

Estelle & Thild Baby Body Wash

Estelle & Thild Baby Body Wash

Med Estelle & Thild BioCare Baby Body Wash 150 ml kan du försiktigt vårda och rengöra ditt barns känsliga hud. Ett växtbaserat rengöringsmedel som bibehåller fuktbalansen i känslig hud. Rik på ekologisk Aloe Vera, lugnar den milda formel och skyddar huden.
 
  • Allergitestad 
  • 100 % doftfri 
  • Ekologisk certifierad 

Värde 169:-

Mysigt badlakan med huva

Mysigt badlakan med huva

Badlakan med luva och dekorativ grönvit-rutig kant i 100 % bomull. Den praktiska modellen gör det lätt att svepa in babyn i den mysiga handduken. Tvättas i 40 grader. Mått: 90 x 90 cm. Värde 149:-

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 17

Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. Vi svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Våra läsare vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet, tidningen har högst trovärdighet av alla föräldramagasin.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm