KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • Sveriges största tidning för småbarnsföräldrar
  • Fin gallerfilt i härlig blå färg
  • Bokstavslampa med 63 extra tillhörande tecken
1703_nattlampa
Ditt erbjudande:
5 nr av Vi Föräldrar

5 nr av Vi Föräldrar

Vi som jobbar på Vi Föräldrar brinner för frågor som har med barn och föräldraskap att göra. Vi vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt info – vi vill helt enkelt vara stället som en kan vända sig till för att få en motvikt till alla åsikter och allt tyckande som ofta omgärdar barn och barnuppfostran. För att få svaren vänder vi oss till Sveriges främsta experter; ingen fråga är för liten för att inte tas på största allvar (är det till exempel ”rätt” att döda flugor inför barnen?) – och ingen är heller för stor. Välkommen hit!

Värde 250 kr.

Populär bokstavslampa

Populär bokstavslampa

Ljuslådan där du själv kan skriva och variera budskap, citat, namn eller meddelanden passar perfekt i barnrummet som nattlampa intill sängen eller på väggen. Lampan med tre rader har plats för 9 bokstäver/symboler/siffror per rad. Totalt 63 bokstäver, siffror och tecken ingår!

Höjd: 10cm
Bredd: 15cm
Djup: 4 cm

Drivs med 3 st AAA batterier. 

Värde 299 kr.

Mjuk gallerfilt, blå

Mjuk gallerfilt, blå

Gallerfilt i 100% bomull. 70 x 100 cm. 

Värde 129 kr.

 

Dessutom: Vi Föräldrar i din iPhone/iPad!

Dessutom: Vi Föräldrar i din iPhone/iPad!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Vi Föräldrar i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 17

Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. Vi svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Våra läsare vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet, tidningen har högst trovärdighet av alla föräldramagasin.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm