Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

FYLL I MOTTAGARENS UPPGIFTER
Bekräfta beställning

Prenumerationen avslutas automatiskt. Mottagaren får sin första tidning efter jul. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare bonniermag.se/dataskyddspolicy Erbjudandet gäller tom 2019-01-31
* Betyder att texten är obligatorisk

 

Ditt erbjudande:
Ge bort 6 nr av Vi Föräldrar

Ge bort 6 nr av Vi Föräldrar

Vi som jobbar på Vi Föräldrar brinner för frågor som har med barn och föräldraskap att göra. Vi vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt information – vi vill helt enkelt vara stället som en kan vända sig till för att få en motvikt till alla åsikter och allt tyckande som ofta omgärdar barn och barnuppfostran. För att få svaren vänder vi oss till Sveriges främsta experter; ingen fråga är för liten för att inte tas på största allvar. 

 

”Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen
i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt
direkt hem i brevlådan”


 

Tidningen digitalt för din smartphone & surfplatta!

Tidningen digitalt för din smartphone & surfplatta!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Vi Föräldrar i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Prenumerationsnumret hittar du på din faktura, tryckt på din tidning eller i våra mail. 

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 17

Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. Vi svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Våra läsare vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet, tidningen har högst trovärdighet av alla föräldramagasin.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm