Ditt erbjudande:
4 nummer av Klassiska Bilar

4 nummer av Klassiska Bilar

I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Eftersom vi har tillgång till hela Teknikens Världs testbatteri och resultat från 1948 och framåt, får du veta vad både dåtidens och dagens motorjournalister tycker om bilen.

Värde: 279:-

Väderstation

Väderstation

Det här är vad vi kallar en riktig väderstation. Mäter ute- och innetemperatur digitalt med en trådlös utomhussensor med en räckvidd på 80 meter. Inget trassel med sladdar! Dessutom får du klocka, datum och alarm med snoozefunktion.

Värde: 350:-

Multiverktyg

Multiverktyg

Praktiskt verktygsset i rostfritt stål, som är perfekt att ha tillgängligt i bilen, båten eller hemmet. Setet har ett skyddande fodral med karbinhake och innehåller: platt- och avbitartång, spårmejsel, kapsyl- och konservöppnare, splitsverktyg, 2 knivar, fil, såg, bitssats med 8 bits, 4 hylsor och 2 adaptrar.

Värde: 250:-

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • 4 nr av Klassiska Bilar
  • Trådlös väderstation med klocka
  • Multiverktyg med 10 funktioner
klassiskabilar
klassiskabilar

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 25

I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister! Teknikens Värld hjälper dig hålla koll på de nya bilarna med granskande reportage och tester där de bland annat provkör bilarna på banan för att se vad de verkligen går för.

Bonnier Tidskrifter
105 44 Stockholm