KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 4 nr av Klassiska Bilar
  • Trådlös väderstation med klocka
  • Pläd
klassiskabilar
Ditt erbjudande:
4 nummer av Klassiska Bilar

4 nummer av Klassiska Bilar

I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Eftersom vi har tillgång till hela Teknikens Världs testbatteri och resultat från 1948 och framåt, får du veta vad både dåtidens och dagens motorjournalister tycker om bilen.

Värde: 279:-

Väderstation med klocka

Väderstation med klocka

Kombinerad väderstation och klocka som ger dig en väderprognos och visar aktuell luftfuktighet och temperatur inomhus. Klockan har alarm med snoozefunktion. Använd den som väckarklocka och du ser direkt vad det blir för väder! Batterier ingår ej.  

Värde: 300 kr

Klassiskt rutig pläd

Klassiskt rutig pläd

Härlig pläd i skotskrutigt mönster med fransar. Ha den liggande i bilen eller låt den pryda soffkanten hemma. 100% acryl, 100 x 150 cm.

Värde: 250 kr

Dessutom: Klassiska Bilar i din iPad/iPhone!

Dessutom: Klassiska Bilar i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Klassiska Bilar i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

klassiskabilar

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 25

I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister! Teknikens Värld hjälper dig hålla koll på de nya bilarna med granskande reportage och tester där de bland annat provkör bilarna på banan för att se vad de verkligen går för.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm