KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.kunddata.bonnier.se
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Moderna Klassiker:

  • Ny tidning från Teknikens Värld och Klassiska Bilar!
  • Bilar från 80-, 90- och 00-talet!
modernaklassiker
Ditt erbjudande:
Moderna Klassiker

Moderna Klassiker

Moderna Klassiker är den nya tidningen från Teknikens Värld & Klassiska Bilar för dig som älskar bilar från 80-, 90- och 00-talet. 

Läs mer

Vi gör nu tidningen som vi själva saknat i kiosken, med legendariska superbilar som Jaguar XJ220, Honda NSX med flera – men framförallt med bilar som BMW M3 och M5, Subaru Impreza och Mitsubishi Evo 6, Golf GTI och Honda Civic Type R. Bilar som är sjukt roliga att köra, och som vi och du dessutom har råd att köpa!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 25

I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister! Teknikens Värld hjälper dig hålla koll på de nya bilarna med granskande reportage och tester där de bland annat provkör bilarna på banan för att se vad de verkligen går för.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm