KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.bonnier.com/sv/page/dataskyddspolicy.
* Betyder att texten är obligatorisk

Du får:

  • 6 nr av Placeringsguiden
  • Slitstark skärbräda & knivset från Fiskars
  • Tidningen digitalt i din iPad/iPhone
1804_knivset_brada_adlantic
Ditt erbjudande:
6 nummer av Placeringsguiden

6 nummer av Placeringsguiden

Placeringsguiden ger dig verktygen du behöver för att placera framgångsrikt. I varje nummer får du färska analyser, intervjuer med tunga investerare och praktiska modellportföljer som visar hur du agerar bäst för att få bättre avkastning.

Värde: 534:-

Exklusiv och slitstark skärbräda

Exklusiv och slitstark skärbräda

Skärbrädan är perfekt även som uppläggningsfat för ost, kallskuret eller andra godsaker. Naturmaterialet bambu är skonsamt mot dina knivar. Dessutom har skärbrädan en praktisk läderrem för upphängning.

Måttet är 36,5 (inkl handtag) x 20 x 1,5 cm.

Värde: 200 kr

Kockkniv från Fiskars

Kockkniv från Fiskars

Praktiskt knivset från kvalitetstillverkaren Fiskars. Kockkniven från Fiskars passar perfekt för kött och fisk. Kniven har en bladstorlek på 20 cm och är av rostfritt stål, har ett greppvänligt soft touch-handtag och tål maskindisk.  

Värde: 169 kr

Brödkniv från Fiskars

Brödkniv från Fiskars

Praktiskt knivset från kvalitetstillverkaren Fiskars. Den taggade brödkniven ger fina brödskivor och har en bladstorlek på 23 cm. Kniven är av rostfritt stål, har ett greppvänligt soft touch-handtag och tål maskindisk.

Värde: 169 kr

Dessutom: Placeringsguiden i din iPad/iPhone!

Dessutom: Placeringsguiden i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Placeringsguiden i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 25

Sveriges största börstidning för köpstarka och aktiva placerare. Placeringsguiden ger färska och konkreta råd om aktier, fonder och råvaror 11 gånger om året till prenumeranter. Tidningen ges höga poäng i trovärdighet från en växande läsekrets, som i hög grad uppger sig agera på informationen.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm