Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.bonnier.com/sv/page/dataskyddspolicy.
* Betyder att texten är obligatorisk

Du får:

  • 6 nr av Privata Affärer
  • 2 nr av Placeringsguiden
  • Väderstation
  • Multiverktyg
  • Tidningen digitalt i din iPad/iPhone
Pren_PAF
Ditt erbjudande:
6 nr av Privata Affärer

6 nr av Privata Affärer

"Vi ger dig ett rikare liv"

Privata Affärer - Sveriges ledande privatekonomiska magasin ger oberoende och konkreta råd inom placeringar, som aktier, fonder, kapitalförsäkringar samt lån, boende, vardagsjuridik och skatter. Tidningen tipsar även om kapitalvaror och annan lyxkonsumtion.

2 nr av Placeringsguiden

2 nr av Placeringsguiden

Sveriges ledande börstidning för köpstarka och aktiva placerare

Placeringsguiden ger färska och konkreta råd om aktier, fonder, råvaror och andra placeringar 12 gånger om året till prenumeranter.

Läs mer

Placeringsguiden ger dig verktygen du behöver för att placera framgångsrikt. I varje nummer får du färska analyser, intervjuer med tunga investerare och praktiska modellportföljer som visar hur du agerar bäst för att få bättre avkastning.

Våra välrenommerade skribenter siktar alltid på konkreta affärsuppslag utifrån vad som händer på marknaderna just nu.

Läser du Placeringsguiden är du i gott sällskap. Antalet läsare har under 2014 ökat kraftigt till 64 000. Över 20 procent har mer än fyra miljoner kr i placeringsbart kapital, exklusive bostad och andra tillgångar.

Väderstation

Väderstation

Det här är vad vi kallar en riktig väderstation. Mäter ute- och innetemperatur digitalt med en trådlös utomhussensor med en räckvidd på 30 meter. Inget trassel med sladdar! Batterier ingår ej.

Multiverktyg

Multiverktyg

Ett multiverktyg i kreditkortsformat, passar perfekt att ha med sig i plånboken eller fickan. Levereras i rostfritt stål och snygg förpackning! 11 olika funktioner som t ex kompass, kniv, skruvmejsel, linjal, kapsylöppnare, fyrstegsnyckel för att dra ut spikar, fjärilskruv, såg, konservöppnare, tvåstegs skiftnyckel och hål för att fästa i nyckelring.

Dessutom: Privata Affärer i din iPad/iPhone!

Dessutom: Privata Affärer i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Privata Affärer i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore eller för Android i Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 07

Privata Affärer erbjuder läsaren analytiska reportage som ger dig större kunskap om bland annat aktier och fonder samt lån, bostad och pension. Tidningen grundades år 1978 och har sedan dess strävat efter att vara en värdefull informationskälla för läsaren som vill ha konkreta placeringsråd. Börja prenumerera på Privata Affärer och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm