KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  •  4 nr av Klassiska Bilar
  •  Titanfärgad ficklampa
  •  Verktygsset
  •  Tidningen digitalt
1806_adservice
Ditt erbjudande:
Klassiska Bilar

Klassiska Bilar

I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Eftersom vi har tillgång till hela Teknikens Världs testbatteri och resultat från 1948 och framåt, får du veta vad både dåtidens och dagens motorjournalister tycker om bilen.

Värde: 316 kr

Ficklampa i snygg ask

Ficklampa i snygg ask

Titanfärgad ficklampa med hölje i aluminium och med en handledsrem. 9 st lysdioder med en ljuslängd på ca 15 meter. 12 cm lång. Batterier ingår.

Värde: 200 kr

24-delars verktygsset

24-delars verktygsset

Praktiskt verktygsset för alla tillfällen. Lätt att ta med dig när du behöver ett verktygsset. Setet innehåller: tång, brytkniv, 10 st bits, förlängningstång, 4 st hylsor, bitshandtag och 6 precisionsskruvmejslar.

Värde: 150 kr

Dessutom: Klassiska Bilar i din iPad/iPhone!

Dessutom: Klassiska Bilar i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Klassiska Bilar i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 25

Klassiska Bilar skriver passionerat om veteranbilar, men har samtidigt med sig bilkunnandet från systertidningen Teknikens Värld.
Här kan du läsa om bilar från 50-, 60- och 70-talet, men pärlor från andra årtionden dyker även upp. Den röda tråden är att Klassiska bilar alltid provkör ögonstenarna på riktiga vägar, och ger dig en osminkad och praktisk bild av körupplevelsen

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm