KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Du får:

  • 4 nr av Klassiska Bilar
  • Väderstation
  • Klassiskt rutig pläd
  • Tidningen digitalt i din iPad/iPhone
1703_affiliate
Ditt erbjudande:
Klassiska bilar

Klassiska bilar

I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Eftersom vi har tillgång till hela Teknikens Världs testbatteri och resultat från 1948 och framåt, får du veta vad både dåtidens och dagens motorjournalister tycker om bilen.

Värde: 279 kr

Väderstation med klocka

Väderstation med klocka

Kombinerad väderstation och klocka som ger dig en väderprognos och visar aktuell luftfuktighet och temperatur inomhus. Klockan har alarm med snoozefunktion. Använd den som väckarklocka och du ser direkt vad det blir för väder! Batterier ingår ej.  

Värde: 300 kr

Klassiskt rutig pläd

Klassiskt rutig pläd

Härlig pläd i skotskrutigt mönster med fransar. Ha den liggande i bilen eller låt den pryda soffkanten hemma. 100% acryl, 100 x 150 cm.

Värde: 250 kr

Dessutom: Klassiska Bilar i din iPad/iPhone!

Dessutom: Klassiska Bilar i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Klassiska Bilar i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

1703_affiliate

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 25

Klassiska Bilar skriver passionerat om veteranbilar, men har samtidigt med sig bilkunnandet från systertidningen Teknikens Värld.
Här kan du läsa om bilar från 50-, 60- och 70-talet, men pärlor från andra årtionden dyker även upp. Den röda tråden är att Klassiska bilar alltid provkör ögonstenarna på riktiga vägar, och ger dig en osminkad och praktisk bild av körupplevelsen

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm