Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Förmåner som prenumerant:

  • Hem & Antik direkt hem i brevlådan före alla andra
  • Förmånliga rabatter i vår webbshop
1801_eden
Ditt erbjudande:
3 nr av Hem & Antik

3 nr av Hem & Antik

Hem & Antik är tidningen för dig som vill skapa ett personligt hem genom att blanda nytt och gammalt.Du får inspirerande reportage kombinerat med tips och idéer som gör inredningsdrömmarna till verklighet. Vi har även en populär serviceavdelning, med kunskaper, värdering och experttips – allt för den antikintresserade! 

Läs mer

Hem & Antik utkommer med 6 utgåvor per år. 

Fin skål från Rörstrand

Fin skål från Rörstrand

Du får en fin skål ur Rörstrands jubiléumsserie Eden. Denna 60-cl skål pryder bordet under årets alla festligheter och vardagar. Den passar även fint att servera i. Tål maskindisk och mikrovågsugn.

Bredd 16,8 cm, höjd 5,9 cm

Läs mer

Denna vackra skål ingår i Rörstrands serie Eden som utvecklades speciellt inför 290-års firandet av varumärket. Hängivna fans röstade fram sitt favoritmönstret från fyra decennier. Eden designades av Sigrid Richters 1960 och får nu äran att återuppstå i en jubileumsutgåva. Det blå äpplet i genomskärning visar tydligt hur en retroservis från Rörstrand kan kännas lika rätt i tiden i dag. Då liksom nu, kommer du varje gång du sätter dig till bords en bit närmare paradiset. 

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 28

Tycker du om att förnya ditt hem? Blandar du gärna gammalt och nytt i din inredning? Då är det här en tidning för dig! Hem & Antik är nämligen landets första och enda inredningstidning som också är en antiktidning! Här inreder Hem & Antik med ärvda möbler och auktionsfynd, sida vid sida med Ikeamöbler och funkis. Resultatet blir ett personligt ombonat och vackert hem!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm