Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Förmåner som prenumerant:

  • Hem & Antik direkt hem i brevlådan före alla andra
  • Förmånliga rabatter i vår webbshop
1712_ostindia
Ditt erbjudande:
3 nr av Hem & Antik

3 nr av Hem & Antik

Hem & Antik är tidningen för dig som vill skapa ett personligt hem genom att blanda nytt och gammalt.Du får inspirerande reportage kombinerat med tips och idéer som gör inredningsdrömmarna till verklighet. Vi har även en populär serviceavdelning, med kunskaper, värdering och experttips – allt för den antikintresserade! 

Läs mer

Hem & Antik utkommer med 6 utgåvor per år. 

Två muggar Ostindia från Rörstrand!

Två muggar Ostindia från Rörstrand!

Ostindia är en riktigt klassiker och ett samlarföremål. Serien är formgiven av Emmy Almström för Rörstrand. Denna vackra serie kommer aldrig att gå ur tiden.

Material: Fältspatporslin, 30 cl. Tål maskindisk.

Läs mer

Idag finns det ostindiska porslinet i både stugor och slott över hela Sverige. Den klassiska dekoren har motstått tidens tand och modets svängningar lika bra som det äkta porslinet klarat moderna påfund som diskmedel och diskmaskiner. 

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 28

Tycker du om att förnya ditt hem? Blandar du gärna gammalt och nytt i din inredning? Då är det här en tidning för dig! Hem & Antik är nämligen landets första och enda inredningstidning som också är en antiktidning! Här inreder Hem & Antik med ärvda möbler och auktionsfynd, sida vid sida med Ikeamöbler och funkis. Resultatet blir ett personligt ombonat och vackert hem!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm