Erbjudande

Fyll i dina uppgifter

Uppgifter markerade med (*) är obligatoriska.

Faktureringsadress
Förnamn: *
Efternamn: *
c/o:
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobilnummer: *
E-post: *
Jag godkänner prenumerationsvillkoren. Därmed samtycker jag till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen.

Prenumerationsvillkor

Efter dina beställa nummer övergår prenumerationen i en bekväm tillsvidareprenumeration. Du betalar i efterskott med inbetalningskortet som medföljer tidningen (med reservation för moms- och prisändringar). I de fall du tecknat en tidsbegränsad prenumeration avlutas denna automatiskt efter dina beställda nummer.
Din första tidning skickas så snart vi har registrerat och godkänt din beställning. Din premie skickas ut ca 3-5 veckor efter att vi registrerat betalningen för din prenumeration. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter i Sverige. Om du en dag vill avsluta din prenumeration kontaktar du kundservice senast 5 dagar efter det att du fått ditt senaste nummer annars gäller uppsägningen från kommande utgåva. Vid flera uteblivna betalningar skickar vi en påminnelse på det totala saldot. Vid eventuella ytterligare påminnelser tillkommer 60 kronor i påminnelseavgift. Har du förskottsbetalat skickar vi det antal tidningar som du har betalat för. Bonnier Magazines & Brands förbehåller sig rätten att ta ut en faktureringsavgift på 10 kr per faktura.
Ångerrätt vid köp av tidningsprenumerationer är 14 dagar enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan, d.v.s. den dag då det första tidningsexemplaret levererats. Observera att ångerrätten inte gäller om det totala priset är mindre än 400 kronor. Om du undrar över något som rör din prenumeration är du alltid välkommen att kontakta oss.

Behandling av prenumerationsuppgifter

Vi använder dina personuppgifter med stöd av vårt avtal med dig för att tillhandahålla den produkt eller tjänst du har beställt. Med stöd av en intresseavvägning behandlar vi även dina uppgifter för att ge dig en smidig, konsekvent och personligt anpassad upplevelse baserat på dina intressen.

Vi skickar kommunikation till dig genom e-post, telefon, eller på andra sätt för att ge dig relevant information om bl.a. din prenumeration eller dina frågor. Du kan alltid frånsäga dig all direktmarknadsföring genom att kontakta oss.
Dina uppgifter lagras endast så länge det är nödvändigt att tillhandahålla produkterna och tjänsterna, uppfylla transaktionerna som du har begärt eller godkänt, eller för andra nödvändiga syften, som att efterleva våra juridiska skyldigheter, lösa tvister och verkställa våra avtal. Dina personuppgifter gallras eller anonymiseras när de inte längre är relevanta för de ändamål som de har samlats in för. Med stöd av vårt berättigade intresse sparar vi även uppgifterna för marknadsföringssyften under en begränsad tid efter det att det ursprungliga ändamålet har upphört.

Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.