KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk
1705_victor
Ditt erbjudande:
4 nr av Family Living!

4 nr av Family Living!

Family Living är en unik inredningstidning. Vi bjuder på de smartaste lösningarna och massa härlig inspiration. Här får du allt ifrån gör det själv-idéer och snabba quickfixtips för liten peng till de allra senaste och hetaste vill-ha-prylarna. Du kan drömma dig bort med oss samtidigt som Family Living är fylld med konkreta och kreativa budgettips.

Victor Vaissier kit

Victor Vaissier kit

Den exklusiva Lavande Savon + Lotion Hydratante är fylld med lavendel och örter från södra Frankrike. Lavande är en klassisk och uppfriskande sommardoft. Med en bas av naturlig olivolja är Victor Vaissiers tvålar och krämer fyllda med dofter från naturen.
Monsieur Vaissier inspirerades av exotiska blommor och franska örter när han utvecklade sina tvålar. Samtliga produkter är fria från parabener, färgämnen och mineraloljor. Victor Vaissier använder bara den bästa naturliga olivoljan som hjälper till att återfukta huden på djupet och lämnar en härlig silkeslen känsla.

Totalt värde, 200 kr.

Hamptons handdukar

Hamptons handdukar

Lyxiga frottéhanddukar i klassisk design från Hamptons i 100 % mjuk bomull.

Mått: 40×60 cm.
Värde, 390 kr.

Dessutom: Family Living även i din iPad & iPhone

Dessutom: Family Living även i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Family Living i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 61

Family Living är en unik inredningstidning. Vi hälsar på hemma hos de mest kreativa familjerna, kända som okända och vi tycker att de som bor där och deras historier är minst lika viktiga som tapeterna och sofforna vi tipsar om. Vi bjuder på de smartaste lösningarna och massa härlig inspiration. Här får du allt ifrån gör det själv-idéer och snabba quickfixtips för liten peng till de allra senaste och hetaste vill-ha-prylarna. Du kan drömma dig bort med oss samtidigt som Family Living är fylld med konkreta och kreativa budgettips.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm