Ditt erbjudande:
6 nr av Damernas Värld

6 nr av Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver. Förutom mode älskar vi skönhet och vi testar alla skönhetsprodukter noga för att kunna hjälpa dig att välja de absolut bästa produkterna.

Läs mer

I Damernas Värld hittar du också spännande reportage, intervjuer med inspirerande personer och intressanta samtidsspaningar. Och förstås allt annat som hör ett livsstilsmagasin till: Hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Varmt välkommen till vårt lyxiga magasin!

5 klassiker från Clarins

5 klassiker från Clarins

HydraQuench Cream
Clarins bästsäljande dag- och nattcrème ger alla hudtyper en optimal fuktnivå. 30 ml.
Värde 259 kr.

Hand & Nail Treatment Cream
En totalbehandling för händerna som både återfuktar och skyddar huden. 50 ml.
Värde 120 kr

Instant Eye Make-Up Remover

En tvåfas-formula som effektivt tar bort kraftig och vattenfast make-up på ögonen samtidigt som den återfuktar den känsliga huden kring ögat. Dermatologiskt testad och parabenfri. 50 ml.
Värde 120 kr

Gentle Foaming Cleanser

Effektiv och djupgående tvål för ansiktet som är lika mild som en rengöringsmjölk. 50 ml.
Värde 90 kr

Natural Lip Perfector
En kombination av läppglans och läppbalsam som är mångas favorit. 5 ml.
Värde 80 kr.

Damernas Värld i din iPad/iPhone

Damernas Värld i din iPad/iPhone

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Damernas Värld i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du som prenumerant:

  • Rabatter & designsamarbeten i vår webbshop
  • Exklusiva inbjudningar
  • Rabatt och förtur på våra resor & events
  • Tidningen direkt hem i brevlådan
1611_Clarins

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 13

Damernas Värld är Sveriges största och bästa modemagasin. Vi är en kvalitetstidning som alltid levererar det lilla extra för att du ska få den bästa läs- och bildupplevelsen.

Damernas Värld har en 76 år lång tradition att publicera god modejournalistik. Vi rapporterar, analyserar, guidar, ger service och framför allt låter mode upphöjas till lust och njutning. Från haute couture till kedjornas fynd, ingenting är för smått eller för stort för oss att fördjupa sig i. I Damernas Värld är yta och seriositet ingen motsättning, utan tvärtom en självklarhet.

I tidningens mix ingår också allt du just nu behöver veta om skönhet, inredning, relationer, psykologi, mat, kultur, aktuella personer, resor, hälsa och samtida fenomen som berör kvinnor. Läser du Damernas Värld hänger du med. Här får du drömma dig bort men samtidigt känna dig smart och uppdaterad.

Bonnier Tidskrifter
105 44 Stockholm