KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du som prenumerant:

  •  Rabatter & designsamarbeten i vår webbshop
  •  Exklusiva inbjudningar
  •  Rabatt och förtur på våra resor & events
  •  Tidningen direkt hem i brevlådan
1802_Idun_adservice
Ditt erbjudande:
5 nr av Damernas Värld

5 nr av Damernas Värld

Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver. Förutom mode älskar vi skönhet och vi testar alla skönhetsprodukter noga för att kunna hjälpa dig att välja de absolut bästa produkterna.

Läs mer

I Damernas Värld hittar du också spännande reportage, intervjuer med inspirerande personer och intressanta samtidsspaningar. Och förstås allt annat som hör ett livsstilsmagasin till: Hälsa, resor, mat, kultur och inredning. Varmt välkommen till vårt lyxiga magasin!

Mascara och nagellack från IDUN

Mascara och nagellack från IDUN

När du beställer 5 nr av Damernas Värld får du två utvalda produkter från IDUN Minerals på köpet! Du får deras Mascara Magna som direkt ger fylliga fransar och deras mineralnagellack i färgen marmor med "5-free-formula".

Läs mer

Mascara Magna
IDUN Minerals mascara Magna ger fylliga fransar – direkt. Mascaran är krämig och enkel att applicera och den rundade borsten ger ett definierat resultat utan klumpar. Mascaran är utvecklad för att passa alla, även känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Den är oftalmologiskt testad och innehåller högrenade mineralpigment. Innehåll 13 ml. Färg svart. Värde 219 kr.

Nagellack Marmor
IDUN Minerals mineralnagellack innehåller ingredienser av högsta kvalitet och har en long-lasting formel som ger strålande glans. Nagellacket har en så kallad ”5-free-formula” vilket innebär att fem hälsovådliga kemikalier har tagits bort. IDUN Minerals nagellack är berikat med mineraler, vitaminer och mandelolja som är vårdande för naglarna. Innehåll 11 ml. Färg marmor. Värde 95 kr.

Om IDUN Minerals
IDUN Minerals är en svensk makeup och hudvårdsserie där få och noga utvalda ingredienser fria från onödiga tillsatser är ledorden vid produktutvecklingen. Deras makeup och hudvård är framtagen för att passa alla hudtyper, även känslig hy. IDUN Minerals produkter har utvecklats i nära samarbete med svenska forskare och hudexperter under ledning av IDUN Minerals produktutvecklare.

Damernas Värld i din smartphone och surfplatta

Damernas Värld i din smartphone och surfplatta

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Damernas Värld i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 13

Damernas Värld är Sveriges största och bästa modemagasin. Vi är en kvalitetstidning som alltid levererar det lilla extra för att du ska få den bästa läs- och bildupplevelsen.

Damernas Värld har en 76 år lång tradition att publicera god modejournalistik. Vi rapporterar, analyserar, guidar, ger service och framför allt låter mode upphöjas till lust och njutning. Från haute couture till kedjornas fynd, ingenting är för smått eller för stort för oss att fördjupa sig i. I Damernas Värld är yta och seriositet ingen motsättning, utan tvärtom en självklarhet.

I tidningens mix ingår också allt du just nu behöver veta om skönhet, inredning, relationer, psykologi, mat, kultur, aktuella personer, resor, hälsa och samtida fenomen som berör kvinnor. Läser du Damernas Värld hänger du med. Här får du drömma dig bort men samtidigt känna dig smart och uppdaterad.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm