KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
FYLL I MOTTAGARENS UPPGIFTER
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande avslutas prenumerationen automatiskt. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se. * Betyder att texten är obligatorisk
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 9 eller 18 nr av Sveriges största och första mattidning till din vän
  • Fina julklappar till dig själv
  • Dessutom: tidningen digitalt
1712_jul
Ditt erbjudande:
Ge bort 9 eller 18 nr av Allt om Mat!

Ge bort 9 eller 18 nr av Allt om Mat!

Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Självklart bevakar vi nya trender och samarbetar med landets bästa kockar. Inspiration och matglädje är våra ledord och som alltid har vi provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket. 

Fina julklappar till dig!

Fina julklappar till dig!

2 Margretheskålar från Rosti Mepal
Den tidlösa Margretheskålen designades 1954 av Sigvard Bernadotte och uppkallades efter dåvarande kronprinsessan Margrethe af Danmark. Skålarna är lika funktionella som de är vackra och gör julbaket till en fröjd. Du får två storlekar av denna slitstarka skål, tillverkad i 100% melamin, som går att både stapla och diska i maskin. Den perfekta julklappen att unna dig själv! Volym 0,75 l och 1,5 l.

VÄRDE 278:-

Dessutom: Allt om Mat digitalt

Dessutom: Allt om Mat digitalt

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även Allt om Mat i ett digitalt format för din surfplatta/smart phone. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare än så kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 24

Störst, bäst och vackrast. Nära 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen. Men framför allt njuter vi, och delar med oss av inspirationen i härliga matbilder och reportage!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm