KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Gå vidare
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.kunddata.bonnier.se
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 5/6 nr av valfri tidning
  • Skärbräda & skål när du väljer 5 nr
  • Dessutom: tidningen digitalt i iPad/iPhone
1711_morberg_swedishgrace
Ditt erbjudande:
Välj mellan 5 nr av Allt om Mat, Hembakat & Lantliv mat & vin

Välj mellan 5 nr av Allt om Mat, Hembakat & Lantliv mat & vin

Allt om Mat, Sveriges största mattidning. Inspiration och matglädje är våra ledord och som alltid har vi provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket.

Hembakat har vi tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka.

Lantliv mat & vin är det lustfyllda matmagasinet som visar vägen till det goda livet med såväl festmenyer som feel good-mat i vardagen. De godaste recepten i säsong med inspiration från jord till bord. 

Om du istället för skärbrädan och skålen nedan önskar en extra tidning, så får du 6 nr av valfri tidning för 199 kr, och slipper då betala porto. 

MORBERG skärbräda i ek

MORBERG skärbräda i ek

Skärbräda tillverkad i massiv ek som ger en rejäl känsla. Skärbrädan kan användas som serveringsfat, ostbricka och självklart även som redskap vid matlagning. Mått 30x20x2 cm. Ingår i Per Morbergs exklusiva kökskollektion. Värde 399 kr.

Swedish grace skål från Rörstrand

Swedish grace skål från Rörstrand

En klassiskt designad skål med ett smakfullt reliefmönster inspirerat av vajande veteax i sommarvinden. Swedish Grace formgavs av Louise Adelborg 1930 och den populära servisen har en självklar plats i många svenska hem. Muggen är vit i nyansen snö. Volym 30 cl. Tål maskindisk. Värde 149 kr/st.

Dessutom: Tidningen digitalt i din iPhone & iPad

Dessutom: Tidningen digitalt i din iPhone & iPad

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tidningen i ett digitalt format för din iPad/iPhone. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare än så kan de inte bli!

Prenumerationsfrågor:

08-454 95 14

Bonnier Magazines & Brands ger ut livsstilsmagasin, specialtidningar och affärspress men också digitala produkter såsom sajter, nyhetsbrev, mobila tjänster och webb-tv. Bonnier Magazines & Brands ger även ut böcker och andra produkter samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor och event.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm