Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning

Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan och betalar då månadsvis. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.

* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • Sveriges största och första mattidning
  • 2 champagneglas från Iittala Essence
  • Även tillgång till Allt om Mat+
1412_champagne
Ditt erbjudande:
4 nr av Allt om Mat

4 nr av Allt om Mat

Nära 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen.

Värde 208 kr

2 st champagneglas från Iittala Essence

2 st champagneglas från Iittala Essence

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Essence är det perfekta champagneglaset att skåla med vid alla tillfällen! Volym 21 cl.

Värde 400 kr

 Tidningen digitalt i din iPhone & iPad

Tidningen digitalt i din iPhone & iPad

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Allt om Mat i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 24

Störst, bäst och vackrast. Nära 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen. Men framför allt njuter vi, och delar med oss av inspirationen i härliga matbilder och reportage!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm