Ditt erbjudande:
3 eller 6 nr Allt om Mat

3 eller 6 nr Allt om Mat

Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Självklart bevakar vi nya trender och samarbetar med landets bästa kockar. Inspiration och matglädje är våra ledord och som alltid har vi provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket.

3 nr värde 156:-

6 nr värde 312:-

Knivset från Fiskars när du väljer 6 nr!

Knivset från Fiskars när du väljer 6 nr!

Väljer du 6 nr av Allt om Mat får du dessutom ett praktiskt knivset från Fiskars. Knivset med två knivar från Fiskars serie Functional Form. Serien kännetecknas av ergonomisk design och säkerhet. Knivens softtouch handtag ger ett bekvämt och säkert grepp. Förutom knivarna medföljer en grepptång i bambu. Setet innehåller en grönsaksknig, 18 cm och en skalkniv 12 cm samt en grepptång i bambu 30 cm. Totalt värde 599:-

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även Allt om Mat i ett digitalt format för din iPad/iPhone. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare än så kan de inte bli!

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • Sveriges största och första mattidning
  • Praktiskt knivset från Fiskars när du väljer 6 nr
  • Exklusiva reportage
  • Dessutom: tidningen digitalt i iPad/iPhone
1617-1701 knivset

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 24

Störst, bäst och vackrast. Nära 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen. Men framför allt njuter vi, och delar med oss av inspirationen i härliga matbilder och reportage!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm