KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.bonnier.com/sv/page/dataskyddspolicy.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 8 eller 9 nr av Sveriges största och första mattidning
  • Dricksglas & karaff när du beställer 8 nr
  • Exklusiva reportage
  • Dessutom: tidningen digitalt i iPad/iPhone
1702_bruk
Ditt erbjudande:
8 nr av Allt om Mat

8 nr av Allt om Mat

Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Självklart bevakar vi nya trender och samarbetar med landets bästa kockar. Inspiration och matglädje är våra ledord och som alltid har vi provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket. 

Om du istället för glasen och karaffen nedan önskar en extra tidning, så får du 9 nr av Allt om Mat för 299 kr, och slipper då betala porto. 

6-pack dricksglas från Kosta Boda

6-pack dricksglas från Kosta Boda

Dessa glas ur serien Bruk är stilrena och formgivna av Anna Ehrner för Kosta Boda. De är perfekta för varje tillfälle - till middagsölen, ett glas lemonad, apelsinjuicen på morgonen eller ett glas vatten på nattduksbordet. De är formgivna för bästa möjliga grepp och är stapelbara. De är även designade för vattenavrinning. Volym 20 cl. Färg klarglas i blyfri kristall. Tål maskindisk. Totalt värde 447 kr

Karaff från Kosta Boda

Karaff från Kosta Boda

Den stilrena karaffen ur serien Bruk är formgiven av Anna Ehrner för Kosta Boda. Designen är stilren men med ett utmärkande kors i botten. Det medföljande locket i ek blir en fin kontrast mot det munblåsta glaset och är dessutom praktiskt. Karaffen passar utmärkt till alla typer av drycker såsom vatten, vin och juice. Den blir riktigt vacker på det dukade bordet och har en storlek som passar perfekt i kylskåpsdörren. Volym 135 cl. Färg klarglas av munblåst blyfri kristall med eklock. Tål maskindisk. Värde 399 kr

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även Allt om Mat i ett digitalt format för din iPad/iPhone. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare än så kan de inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 24

Störst, bäst och vackrast. Nära 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen. Men framför allt njuter vi, och delar med oss av inspirationen i härliga matbilder och reportage!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm