KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • Sveriges största och första mattidning
  • Välj din premie!
  • Exklusiva reportage
  • Dessutom: tidningen digitalt i iPad/iPhone
1609 - Välj din premie
Ditt erbjudande:
6 nr av Allt om Mat

6 nr av Allt om Mat

Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Självklart bevakar vi nya trender och samarbetar med landets bästa kockar. Inspiration och matglädje är våra ledord och som alltid har vi provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket. Värde 312:-

Om du istället för premierna nedan, vill ha en extra tidning så betalar du endast 159 kr för 7 nr Allt om Mat, portofritt direkt hem till brevlådan. Välj ditt erbjudande till höger!

Val 1: 2 Lempi-glas från iittala

Val 1: 2 Lempi-glas från iittala

Lempi är ett nytt multifunktionellt och stapelbart glas på fot formgivet av Matti Klenell för Iittala. Glaset är designat för det moderna köket där utrymmet är ofta begränsat och stapelbara glas är önskvärt. Lempi är alltid rätt oavsett om du häller upp ett glas juice, mjölk eller varför inte en god smoothie! Klarglas, 34 cl. Totalt värd 200:-

Val 2: 2 Margretheskålar från Rosti Mepal

Val 2: 2 Margretheskålar från Rosti Mepal

Margretheskålen från Rosti Mepal designades redan 1954 av Sigvard Bernadotte och uppkallades efter dåvarande kronprinsessan Margrethe af Danmark. Nyligen fyllda 60 år är skålarna lika aktuella idag och finns i många vackra färger och storlekar. Denna skål har en härlig retro rosa färg. Skålen är tillverkad i 100 % melamin vilket håller formen bättre än plast och även tål diskmaskin. Skålen passar att användas för tillredning av många olika saker och kan även användas att servera ur. Volym 0,5l och 0,75l. 

Totalt värde 278:-

Val 3: 2 Ostindia Floris skålar från Rörstrand

Val 3: 2 Ostindia Floris skålar från Rörstrand

Den här skålen kan användas till sockerbitar under fikastunden, småkakor eller mindre tilltugg när du väntar gäster. Med inspiration av svensk kultur och natur är den här serien är en modern vidareutveckling av den klassiska serien Ostindia som skapades 1745. Tål diskmaskin. Volym 50 cl.

Totalt värde 378 :-

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även Allt om Mat i ett digitalt format för din iPad/iPhone. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare än så kan de inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 24

Störst, bäst och vackrast. Nära 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen. Men framför allt njuter vi, och delar med oss av inspirationen i härliga matbilder och reportage!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm