Erbjudande

Fyll i dina uppgifter

Uppgifter markerade med (*) är obligatoriska.

Faktureringsadress
Förnamn: *
Efternamn: *
c/o:
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobilnummer: *
E-post: *
Jag godkänner prenumerationsvillkoren. Därmed samtycker jag till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen.

Så här fungerar din prenumeration:

 

Vid köp av prenumeration får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan, efter ditt introduktionserbjudande. Du får den nya tidningen, portofritt på utgivningsdagen. Skulle tidningen vara skadad, vänligen ta kontakt med kundtjänst så skickar vi en ny. Du betalar då i efterskott med inbetalningskortet som medföljer tidningen (med reservation för moms- och prisändringar). Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att kontakta kundservice.

 

Din eventuella premie skickas ut ca 3-5 veckor efter att vi registrerat betalningen för din prenumeration. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter i Sverige. Din första tidning skickas så snart vi har registrerat och godkänt din beställning.

 

Vid flera uteblivna betalningar skickar vi en påminnelse på det totala saldot. Vid eventuella ytterligare påminnelser tillkommer 60 kronor i påminnelseavgift. Har du förskottsbetalat skickar vi det antal tidningar som du har betalat för.

Bonnier Magazines & Brands förbehåller sig rätten att ta ut en faktureringsavgift på 10 kr per faktura.

Vid beställning samtycker du till att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

 

Uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnier för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till dig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om din användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

 

Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

 

Du har rätt att återkalla samtycket vilket du gör genom att kontakta Bonnier via respektive produkts kundtjänst.

 

För ytterligare information om behandling av personuppgifter se: www.kunddata.bonnier.se.

 

Om du undrar över något som berör din prenumeration så är du alltid välkommen att kontakta oss!

Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.