KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 3 eller 6 nr  av Sveriges största och första mattidning
  • Praktisk skalkniv
  • Dessutom: knivset i 3 delar när du väljer 6 nr
  • Dessutom: tidningen digitalt i iPad/iPhone
1608_knivar_SMS
Ditt erbjudande:
6 nr av Allt om Mat

6 nr av Allt om Mat

Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Självklart bevakar vi nya trender och samarbetar med landets bästa kockar. Inspiration och matglädje är våra ledord och som alltid har vi provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket.

Praktisk skalkniv från Fiskars

Praktisk skalkniv från Fiskars

En praktisk skalkniv med blad i rostfritt stål och handtag med safety grip från Fiskars. 

Värde 59 :-

Praktiskt knivset i 3 delar

Praktiskt knivset i 3 delar

Förutom skalkniven får du när du väljer 6 nummer av Allt om Mat, ett knivset med ytterligare två knivar från Fiskars serie Functional Form. Serien kännetecknas av ergonomisk design och säkerhet. Knivens Softtouch handdag ger ett bekvämt och säkert grepp. Setet innehåller två asiatiska köksknivar. En grönsakskniv, 18 cm och en skalkniv, 12 cm samt en grepptång i bambu, 30 cm.

Setets värde, 599kr

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Dessutom: Allt om Mat digitalt i din iPhone & iPad

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även Allt om Mat i ett digitalt format för din iPad/iPhone. Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare än så kan de inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 24

Störst, bäst och vackrast. Nära 500 000 personer läser varje nummer av Allt om Mat. För oss är mat både nöje och allvar. Vi testar alla recept. Håller reda på trender. Diskuterar miljö och ekologi. Berättar hur man planerar festen. Och hur man klarar av vardagen. Men framför allt njuter vi, och delar med oss av inspirationen i härliga matbilder och reportage!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm