KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Gå vidare

Efter att din gratismånad är slut övergår erbjudandet till en bekväm tillsvidareprenumeration. Det finns ingen bidningstid och du kan när som helst säga upp din prenumeration. Wype ingår i Bonnier AB. 

Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida Bonniermag.se/dataskyddspolicy

* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta ingår:

  • Över 35 kvalitetsmagasin
  • Använd WYPE på upp till 5 enheter
  • Spara alla dina bilder och artiklar i ditt personliga arkiv
  • Ingen bindningstid
Testa först!

Testa först!

Just nu kan du testa Wype helt kostnadsfritt i 1 månad. Därefter betalar du som tidningsprenumerant på någon av våra tidningar endast 39 kr i månaden. Vanligt pris är 99 kr i månaden.

Klicka nedan för att se tidningar från från Bonnier Magazines & Brands som ingår i WYPE:

Läs mer

 

Veckorevyn
Family Living
Klassiska Bilar
Placeringsguiden
Styleby
M-Magasin
Allt om Trädgård
Kamratposten
Gods och Gårdar
Allt i Hemmet
Damernas Värld
Tara
Vi Föräldrar
Privata Affärer
Allt om Mat
Amelia
Mama
Teknikens Värld
Topphälsa
Sköna Hem
Lantliv
Hembakat
Allt om Vin
Lantliv mat & vin
101 Idéer
Upp till 5 enheter

Upp till 5 enheter

Du vet väl att du kan använda WYPE på 5 olika enheter. Dela WYPE med hela familjen. Ni kan använda WYPE på datorn, mobilen eller läsplattan!

Dela upplevelsen tillsammans!

 

Se vilka tidningar som ingår i WYPE:

Läs mer
ifo_sv_09_001_1

 

I FORM
I FORM är magasinet för alla som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själv – via träning, kost och motivation.

dif_sv_08_001_1

 

Digital Foto
Skandinaviens största specialtidning om digitalt foto. Ett brett redaktionellt innehåll som hjälper såväl hobbyfotografen som den mer erfarne.

his_sv_10_001_1

 

Världens Historia
Nytänkande upplevelsemagasin som hittar annorlunda vinklar till historiska ämnen/ händelser och förmedlar historia med en sprudlande berättarglädje.

kom_sv_09_001_1_rettet

 

PC-tidningen
Genom lättfattliga steg för steg-instruktioner får tidningens läsare hjälp att använda sina datorer till även mer avancerade uppgifter.

ill_sv_09_001_1

 

Illustrerad Vetenskap
Illustrerad Vetenskap är hela Sveriges favoritguide till den fantastiska värld vi lever i.

nat_sv_09_001_a

 

National Geographic
Följ med oss på ett äventyr i vår fantastiska värld. National Geographic är en av världens största ideella organisationer inom vetenskap och utbildning.

gds_sv_10_001_1

 

Gör Det Själv
Gör Det Själv är ett magasin som i nära kontakt med hantverkarefokuserar på glädjen att göra det själv.

atr_sv_06_001_1

 

Aktiv Träning
Aktiv Träning är magasinet för dig med en aktiv livsstil som vill komma i bättre form och som vill få ut så mycket som möjligt av den tid de lägger ned på motion och träning.

Mmagasin

 

M-magasin
M-magasin är för oss kvinnor som befinner oss i en spännande livsfas och aktivt funderar på nästa steg. Våra livsfrågor, vår hälsa, vårt utseende. Vi är många, nyfikna, vi vill påverka och känna oss delaktiga.

Topphalsa

 

Topphälsa
ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten.

VeckoRevyn

 

VeckoRevyn
VeckoRevyn är sedan 1935 den trendmedvetna unga kvinnans självklara val i tidningshyllan. Med inspiration, guidning, humor och värme sätter vi guldkant på den unga kvinnans vardag.

TeknikensVarld

 

Teknikens Värld
Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik. På att göra en bred tidning som innehåller allt från småbilar via begagnat till supersportbilar som våra läsare oftast bara kan drömma om.

KLA

 

Klassiska Bilar
I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt.

mama

 

mama
mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

STY

 

STYLEBY
STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet av svenska och internationella designers, smart och snyggt förpackat.

ViForaldrar

 

Vi Föräldrar
Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik. På att göra en bred tidning som innehåller allt från småbilar via begagnat till supersportbilar som våra läsare oftast bara kan drömma om.

KP

 

Kamratposten
I Kamratposten får läsarna svar på frågor om kroppen, kärlek och vänskap – frågor de kanske inte vågar ställa någon annanstans.KP arbetar med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla.

GOD

 

Gods & Gårdar
Gods & Gårdar är ett exklusivt livsstilsmagasin som kretsar kring herrgårdslivet och bevarandet av vårt kulturarv.

amelia

 

amelia
amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Just nu satsar vi extra mycket på att ha de bästa redaktörerna och experterna som guidar dig till en enklare och mer lustfylld vardag!

ATA

 

Allt om Trädgård FIXA
Fixa är tidningen från Allt om Trädgård som hjälper dig att inreda ute och vi ser trädgården som en förlängning av huset.

SKH

 

Sköna hem
Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

BAK

 

Hembakat
I Hembakat har vi tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med.

FAM

 

Family Living
Family Living är en unik inredningstidning. Vi bjuder på de smartaste lösningarna och massa härlig inspiration.PLG

 

Placeringsguiden
Placeringsguiden ger färska och konkreta råd om aktier, fonder, råvaror och andra placeringar.

AOM

 

Allt om Mat
Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

HOA

 

Hem & Antik
Hem & Antik är tidningen för dig som vill skapa din egna, personliga stil genom att blanda gammalt och nytt.

PAF

 

Privata Affärer
“Vi ger dig ett rikare liv” Privata Affärer – Sveriges ledande privatekonomiska magasin ger oberoende och konkreta råd inom placeringar, som aktier, fonder, kapitalförsäkringar och mycket mer.AIH

 

Allt i Hemmet
I Allt i Hemmet hittar du hem med många inspirerande idéer, shopping och användbara teman som kök & bad, förvaring, hall och belysning, men också dukning och blommor.

TAR

 

Tara
Tara är tidningen för Mittlivskvinnan som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter.

AOT

 

Allt om Trädgård
Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Vi inspirerar och ger handfasta råd.

DAV

 

Damernas Värld
Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver.AIH

 

Allt om Historia
Allt om Historia bjuder på världshistoriens bästa berättelser. Här kan du läsa om allt från krig till populärkultur. I varje nummer hittar du historiska nyheter, frågesvar, quiz, kartor och korta faktaboxar.

TAR

 

Militär Historia
Militär Historia är tidningen för dig med specialintresse för krig och konflikter. Läs om alltifrån krigshistoriens avgörande drabbningar till specifika stridsvagnsmodeller.

AOT

 

Populär historia
Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Vi inspirerar och ger handfasta råd.

DAV

 

Släkthistoria
Släkthistoria är tidningen som gör jakten på dina rötter enklare och roligare. Här får du mängder av värdefulla råd som gör att du kan gå vidare med din släktforskning. Du får också veta mer om livet i Sverige förr i tiden – dina förfäders värld.LAV

 

Lantliv mat och vin
Lantliv mat & vin är det lustfyllda matmagasinet som visar vägen till det goda livet med såväl festmenyer som feel good-mat i vardagen.

IDE

 

101 Idéer
Äntligen finns det en pigg och seriös tidning för alla tusentals kreativa personer som älskar att skapa med sina händer.

LAN

 

Lantliv
Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Använd på valfri plattform

Använd på valfri plattform

När du har startat din testperiod kan du välja att ladda ner appen till antingen iOS eller Android.

Prenumerationsfrågor
08-4549555

Med WYPE kan du läsa de senaste utgåvorna av alla våra tidningar. Läs dem online eller spara ner och läs utan internetanslutning. Din prenumeration på WYPE kan delas med hela familjen och fungerar på upp till fem enheter.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm