Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • ToppHälsa direkt hem i brevlådan före alla andra
  • 2 mån Yogobe, yogamatta och härligt doftljus
  • Rabatt i vår webshop, www.topphalsa.se/shop
  • Tillgång till tidningen digitalt
1711_Yogobe
Ditt erbjudande:
5 nr av ToppHälsa

5 nr av ToppHälsa

Vi på ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. Vi ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet. Och vi hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Yoga & träna online obegränsat i vinter*

Yoga & träna online obegränsat i vinter*

Den bästa träningen är den som blir av! På Yogobe.com samlas 55 av Nordens främsta yogalärare och träningsprofiler. De erbjuder över 1000 videor på mellan 5 och 90 minuter inom yoga, rörlighetsträning, meditation, löpträning, pilates, stresshantering, mindfulness, gravidträning och mer. 

Läs mer

Marknadens största online-destination och community inom yoga, hälsa och träning ger stöd och vägledning med hög kvalitet som matchar nästan allas behov, förutsättningar och önskemål.

Värde: 378 kr

*Detta är ett introduktionserbjudande och gäller endast dig som inte redan har ett konto hos Yogobe när du skapar det innan den 31/1-2018.

Din inloggningskod till Yogobe skickas i bekräftelse-mailet!

Yogamatta

Yogamatta

Fin yogamatta i rosa, perfekt för dig som vill ha en tunn och stabil matta! Lätt att rulla ihop och ta med sig men även idealisk för hemmaträning. Mått: 173x61 cm, 3 mm tjock. Levereras med praktisk bärrem.

Värde: 250 kr

Doftljus

Doftljus

Vackert doftljus med en doft av Fresh Cotton. 

Värde: 199 kr

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm