Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 5 nr av ToppHälsa
  • Lyxigt kit från Estelle & Thild
  • Tidningen digitalt i din iPad & iPhone
1703_estelle
Ditt erbjudande:
5 nr av ToppHälsa

5 nr av ToppHälsa

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Värde: 250 kr

Lyxigt kit från Estelle & Thild

Lyxigt kit från Estelle & Thild

Superhärligt och lyxigt kit med ekologiskt certifierade produkter från Estelle & Thilds serie Sweet Vanilla Blossom. Kitet består av body butter, body scrub och body wash och doftar ljuvligt av vanilj och apelsinblomma med en hint av creme caramel.

Totalt värde: 550 kr

Läs mer

Estelle & Thild Body Butter

Body Butter som ger maximal återfuktning och omedelbart lindrar torr hud. Innehåller en blandning av ekologiska ingredienser i en perfekt, krämig konsistens som ger ett silkeslent resultat. Volym: 200ml. Värde: 200 kr

Estelle & Thild Body Scrub

Ekologiskt certifierad kroppsskrubb berikad med näringsrika ingredienser och underbara dofter för en sensorisk upplevelse. Exfolierar huden och ger den helt ny lyster och släthet. Volym: 200 ml. Värde: 200 kr

Estelle & Thild Body Wash

En underbar mild duschtvål med ekologiskt certifierade ingredienser av högsta kvalitet som effektivt rengör utan att störa hudens fuktbalans. Volym: 200 ml. Värde: 150 kr

Dessutom: ToppHälsa i din iPad & iPhone

Dessutom: ToppHälsa i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm