Till beställning
Fyll i dina uppgifter

ErbjudandeVi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 5 nr av ToppHälsa
  • Träningslinne från Kari Traa
  • Yogamatta
  • Tidningen digitalt i din iPad & iPhone
1702_karitraa
Ditt erbjudande:
5 nr av ToppHälsa

5 nr av ToppHälsa

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Träningslinne från Kari Traa

Träningslinne från Kari Traa

Kari Traa ”Mari Singlet” är ett klassiskt och snyggt träningslinne med optimal passform och funktion som passar för en rad olika aktiviteter – hela året. Smal passform och tillverkad av ett mjukt, snabbtorkande elastiskt material i polyester framtill. Finns i storlekarna S-L. Färg: ”Ruby”.

Värde: 300 kr

Yogamatta

Yogamatta

Superfin yogamatta i rosa, perfekt för dig som vill ha en tunn och stabil matta! Lätt att rulla ihop och ta med sig men även idealisk för hemmaträning. Mått: 173x61 cm, 3 mm tjock. Levereras med praktisk bärrem.

Värde: 250 kr

Dessutom: ToppHälsa i din iPad & iPhone

Dessutom: ToppHälsa i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm