Ditt erbjudande:
5 nr av ToppHälsa

5 nr av ToppHälsa

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Yogalinne från Drop of Mindfulness

Yogalinne från Drop of Mindfulness

Härligt yogalinne i grått med skön komfort och ledig passform. 80% polyester, 20 % linne. Finns i storlekarna S/M och M/L.

Värde: 300 kr

Yogamatta

Yogamatta

Yogamatta som ligger stadigt på golvet. Kan även användas till andra träningsformer, t ex pilates och stretching. Ett perfekt hjälpmedel för dig som tränar hemma! Mattan är 173 x 61 cm och 3 mm tjock. Du får även med ett snyggt fodral.

Värde: 350 kr

Dessutom: ToppHälsa i din iPad & iPhone

Dessutom: ToppHälsa i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • 5 nr av ToppHälsa
  • Yogalinne från Drop of Mindfulness
  • Yogamatta
  • Tidningen digitalt i din iPad & iPhone
1612_yoga

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Tidskrifter
105 44 Stockholm