Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

*Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  •  ToppHälsa direkt hem i brevlådan före alla andra
  •  Digital träningskurs med D-Flex & Pam
  •  Skön träningströja
  •  Rabatt i vår webshop, www.topphalsa.se/shop
  •  Tillgång till tidningen digitalt
1802_D-flex_adservice
Ditt erbjudande:
5 nr av ToppHälsa

5 nr av ToppHälsa

Vi på ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. Vi ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet. Och vi hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Digital träningskurs med D-Flex & Pam!

Digital träningskurs med D-Flex & Pam!

Kom igång med träningen på 21 dagar! Om du har bestämt dig för att satsa på din hälsa är det här rätt kurs för dig. Vi kommer att hjälpa dig att komma i ditt livs form, och du kan hänga med oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år.

Läs mer

Du får:

  • En träningsfilm varje dag i 21 dagar. D-Flex och Pamela Andersson visar vägen. Den mer vältränade hänger på D-Flex lite tuffare program. Nybörjaren eller den som vill ta det lite lugnare tränar som Pamela.
  • Lära dig varför skonsam träning är bäst. I D-Flex unika program finns inga hopp eller andra rörelser som sliter på rygg och knän, bara tuff men rolig träning.
  • Veta vilken mat du ska äta och hur ofta. Följer du matplanen kommer du antagligen att äta oftare än du brukar, men det kan också vara nyckeln till att orka träna (och till att gå ner i vikt, om det är det du vill)

Du får instruktioner och koden till den digitala kursen i ditt bekräftelsemail!


Skön träningströja!

Skön träningströja!

Serena är en långärmad träningstopp i en mjuk och skön kvalitet som känns sval mot huden. Toppen är längre bak för att hålla ryggen varm, men är lite formad fram för ökad rörlighet. Sidsömmarna följer kroppens form vilket gör den extra smidig.

Tröjan kommer i två olika färger och fyra olika storlekar (S-XL). Du väljer den som passar dig!

Dessutom: ToppHälsa i din smartphone och surfplatta!

Dessutom: ToppHälsa i din smartphone och surfplatta!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 30

ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Vi ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. Vi ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag– i dag.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm