KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

FYLL I MOTTAGARENS UPPGIFTER
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande avslutas din prenumeration automatiskt. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se. * Betyder att texten är obligatorisk
* Betyder att texten är obligatorisk
1809_jul2018
Ditt erbjudande:
6 eller 14 nr av Tara

6 eller 14 nr av Tara

Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar! Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn? Är det dags att tag i sexlivet? Och visst vill du må bättre och känna dig starkare?

Tara hjälper dig att hitta guldkompassen i just ditt liv. I varje nummer tar vi ett helhetsgrepp på relationer, kropp och själ. Vem är jag? Vad vill jag göra resten av mitt liv? Tara peppar och visar på nya möjligheter, istället för att ställa krav. 

Visst är det din tur nu! 

Till dig!

Till dig!

När du väljer att ge bort 6 nr i julklapp får du en julduk till dig själv. När du väljer att ge bort 14 nr får du en julduk & IDUN-kit!

Julduk - Dags att börja duka upp för jul! Skapa en härlig julstämning med årets fina julduk. Med ett vackert motiv av snöflingor och stjärnor i rött och vitt bidrar duken till en varm och ombonad känsla i hemmet. 120x220 cm. 50% återvunnen bomull, 50% polyester. Skötselråd: 40 grader tvätt.

Mineralnagellacket Topas innehåller ingredienser av högsta kvalité och har en long-lasting formula som ger strålande glans.

Lipgloss Agnes kombinerar högrenade mineraler med vackra färger som ger lystergivande glans. Läppglanset innehåller varken parfym eller konserveringsmedel och är 100% vegansk.

Midsommar Bronzer är en bronzer i lös puderform som ger lyster och består av högrenade mineraler. Lämpar sig särskilt bra för en känslig hy och passar alla hudtyper

Dessutom: Tara i din iPad/iPhone!

Dessutom: Tara i din iPad/iPhone!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Tara i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 31

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter! Tara är hennes vän på vägen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm