KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.bonnier.com/sv/page/dataskyddspolicy.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

*Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  •  5 nr av Tara
  •  Skin Pulse rengöringsborste
  •  Clarins-produkter
  •  Tidningen digitalt
  •  Alltid rabatt i vår webbshop!
1803_Clarins+Skin Pulse
Ditt erbjudande:
5 nr av Tara

5 nr av Tara

Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar!  Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn?  Är det dags att tag i sexlivet?  Och visst vill du må bättre och känna dig starkare?

Tara hjälper dig att hitta guldkompassen i just ditt liv.  I varje nummer tar vi ett helhetsgrepp på relationer, kropp och själ.  Vem är jag? Vad vill jag göra resten av mitt liv? Tara peppar och visar på nya möjligheter, istället för att ställa krav. 

Visst är det din tur nu! 

Skin Pulse rengöringsborste!

Skin Pulse rengöringsborste!

När du börjar prenumerera på Tara får du Skin Pulse rengöringsborste som tillsammans med din vanliga rengöringsprodukt rengör och boostar din hud på ett effektivt sätt.

Läs mer

Med sina lätta pulseringar ger den en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och hjälper till att lösa upp tilltäppta porer från orenheter i huden. Resultatet? Huden blir len och får en fin lyster! 

Rengöringsborsten i silikon är vattentät och drivs på batteri

Värde 499 kr.  

Lyxiga Clarins-produkter!

Lyxiga Clarins-produkter!

Du får även två lyxiga produkter från Clarins; Beauty Flash Balm och HydraQuench Cream.

Läs mer

Beauty Flash Balm
Mjukgörande ansiktskräm som stramar upp huden och eliminerar tecken på trötthet.

30 ml, värde 243 kr


HydraQuench Cream
En intensivt återfuktande creme som ger fukt hela dagen och oslagbar lyster. 

15 ml, värde 135 kr

Tara digitalt!

Tara digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Tara i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 31

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter! Tara är hennes vän på vägen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm