KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

ErbjudandeVi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
FYLL I MOTTAGARENS UPPGIFTER
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • 5 nr av Tara
  • Väska från Ceannis
  • Fina skinnhandskar
  • Tidningen digitalt
1710_Ceannis_handskar_gava
Ditt erbjudande:
5 nr av Tara!

5 nr av Tara!

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter. Tara är hennes vän på vägen. Här träffar hon andra kvinnor, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om skönhet, mode, hälsa, mat, om personlig utveckling, men framför allt om relationer.

Väska från Ceannis!

Väska från Ceannis!

I detta erbjudande kommer du få en snygg grå väska med Ceannis klassiska mönster. Väskan är fodrad och har en reglerbar axelrem och öppnas med dragkedja.

Storlek 19,5 x 18 cm

Värde 439 :-

Klassiska skinnhandskar!

Klassiska skinnhandskar!

Dessa mjuka och bekväma skinnhandskarna håller värmen i höst! De är gjorda i svart skinn och har en dekorativ dragkedja.

Du kan välja mellan två olika storlekar, storlek 7 eller 8.

Värde 349 kr

Dessutom: Tara digitalt i din smartphone/surfplatta

Dessutom: Tara digitalt i din smartphone/surfplatta

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Tara i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 31

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter! Tara är hennes vän på vägen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm