KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

1708_nivea
Ditt erbjudande:
5 nr av Tara!

5 nr av Tara!

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter. Tara är hennes vän på vägen. Här träffar hon andra kvinnor, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om skönhet, mode, hälsa, mat, om personlig utveckling, men framför allt om relationer.

Nivea solskyddskit

Nivea solskyddskit

Solskyddslotion från Nivea Sun
Värde 165 kr.

Sololja från Nivea Sun
200 ml. Värde 130 kr.

Anti Age Ansiktskräm från Nivea Sun
50 ml. Värde 100 kr.

After Sun Duschlotion från Nivea Sun
250 ml. Värde 75 kr.

Solskydds-stick från Nivea Sun
4,8 g. Värde 30 kr.

Läs mer

Solskyddslotion från Nivea Sun
Protect & Refresh Sun Lotion har en behaglig, kylande effekt som efterlämnar din hud uppfriskad och silkesmjuk. Den är enkel att påföra och ger snabbt och jämnt skydd. Den fettfria formulan absorberas fort av huden. Den enkla användningen är kombinerad med ett effektivt UVA/UVB-skydd. Vattenresistent. Värde 165 kr.

Sololja från Nivea Sun
Skydd eller solbränna? Få både och! Den silkesmjuka, transparenta oljan absorberas snabbt och innehåller ett effektivt UVA/UVB-skydd som skyddar huden vid direkt applicering. 0% brun-utan-sol. SPF 20. 200 ml. Värde 130 kr.

Anti Age Ansiktskräm från Nivea Sun
En kladdfri ansiktskräm med solskyddsfaktor 30 och naturliga antioxidanter som förebygger uppkomsten av rynkor som orsakas av solen. Innehåller högeffektivt UVA/UVB-skydd som ger omedelbar och långvarig verkan, 50 ml. Värde 100 kr.

After Sun Duschlotion från Nivea Sun
Ett snabbt och effektivt sätt att fräscha upp och lugna huden efter en dag i solen. Smörj in dig i duschen när huden är fuktig. Då är den mer mottaglig för de vårdande ämnena. Huden känns fräschare och mer återfuktad, 250 ml. Värde 75 kr.

Solskydds-stick från Nivea Sun
Solskydd för läppar och andra utsatta områden. Ger ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar. Med Hydra IQ och mjukgörande solrosextrakt. SPF 30, 4,8 g. Värde 30 kr.

Dessutom: Tara digitalt i din iPad & iPhone

Dessutom: Tara digitalt i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Tara i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 31

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter! Tara är hennes vän på vägen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm