KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  •  5 nr av Tara
  •  Skin Solutions rengöringsborste
  •  Clarins-produkter
  •  Tidningen digitalt
  •  Alltid rabatt i vår webbshop!
1803_SkinSolutions_clarins_adservice
Ditt erbjudande:
5 nr av Tara

5 nr av Tara

Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar!  Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn?  Är det dags att tag i sexlivet?  Och visst vill du må bättre och känna dig starkare?

Tara hjälper dig att hitta guldkompassen i just ditt liv.  I varje nummer tar vi ett helhetsgrepp på relationer, kropp och själ.  Vem är jag? Vad vill jag göra resten av mitt liv? Tara peppar och visar på nya möjligheter, istället för att ställa krav. 

Visst är det din tur nu! 

Skin Solutions rengöringsborste + Clarins-produkter!

Skin Solutions rengöringsborste + Clarins-produkter!

När du börjar prenumerera på Tara får du en elektrisk rengöringsborste för ansiktet som rengör huden effektivt och skonsamt. Dessutom får du ett vårdande läppglans och en volymgivande mascara från Clarins!

Läs mer

Elektrisk rengöringsborste
Du kan välja mellan 4 olika borsthuvuden med olika funktioner, du väljer den som passar bäst för dig. Borstens vibrationer ger ansiktet en mjuk massage och tar bort orenheter bättre än en vanlig rengöring. Det ergonomiskt utformade handtaget gör det enkelt och smidigt att använda rengöringsborsten dagligen. Värde 499 kr.

 

Clarins Natural Lip Perfector
Clarins Natural Lip Perfector är en kombination av läppglans, lip-plumper och läppbalsam i en praktisk tub med en sponge-tip applikator.
Volym: 5 ml, Värde: 80 kr.

 

Clarins "Be long" mascara
Mascaran har en unik borste och en revolutionerande formula som stimulerar fransarnas tillväxt. Fransarna får en fin separation utan klumpar. Perfekt resestorlek!
Volym: 3 ml, Värde: 120 kr

Tara digitalt!

Tara digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Tara i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 31

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter! Tara är hennes vän på vägen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm