KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  •  5 nr av Tara
  •  Clarins-produkter
  •  Tidningen digitalt
  •  Alltid rabatt i vår webbshop!
1802_Clarins_adservice
Ditt erbjudande:
5 nr av Tara

5 nr av Tara

Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar!  Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn?  Är det dags att tag i sexlivet?  Och visst vill du må bättre och känna dig starkare?

Tara hjälper dig att hitta guldkompassen i just ditt liv.  I varje nummer tar vi ett helhetsgrepp på relationer, kropp och själ.  Vem är jag? Vad vill jag göra resten av mitt liv? Tara peppar och visar på nya möjligheter, istället för att ställa krav. 

Visst är det din tur nu! 

Lyxigt Clarins-kit!

Lyxigt Clarins-kit!

När du börjar prenumerera på Tara får du ett lyxigt kit från Clarins som  innehåller en fuktgivande och en mjukgörande ansiktskräm, en concealer, en härlig nattkräm och en mascara som vårdar och ger volym. 

Läs mer

Beauty Flash Balm
Mjukgörande ansiktskräm som stramar upp huden och eliminerar tecken på trötthet. 15 ml.
Värde 120 kr


HydraQuench Cream
En intensivt återfuktande kräm som ger fukt hela dagen och oslagbar lyster. 15 ml. 
Värde 120 kr


Instant Concealer
En flytande concealer som minimerar mörka ringar och ljusar upp ögonområdet. Den flytande konsistensen gör att den smälter perfekt in med huden. 5 ml 
Värde 110 kr


Multi Active Night Cream
Nattcréme ur Clarins bästsäljande serie som hjälper huden att återhämta sig och bevara den ungdomliga lystern längre. Volym: 30 ml. 
Värde 390 kr


Wonder Perfect Mascara
En mulit-dimensionell 3-i-1 mascara som ger volym, böjer och förlänger samtidigt som den vårdar, stärker, ger näring och skydd till dina fransar tack vare växtvaxer och Pro-Vitamin B5.
Värde: 90 kr

Tara digitalt!

Tara digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Tara i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 31

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter! Tara är hennes vän på vägen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm