Välj ditt erbjudande:
5 nr av STYLEBY!

5 nr av STYLEBY!

STYLEBY är magasinet för den som vill ha det bästa urvalet från svenska och internationella designer, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga.

Lyxigt Dermalogica-kit!

Lyxigt Dermalogica-kit!

+ Special Cleansing Gel, 50 ml

+ Daily Microfoliant, 13 g

+ Skin Smoothing Cream, 22 ml

+ Age Smart Multivitamin Power Firm, 5 ml

TOTALT VÄRDE 400:-!

Läs mer

Special Cleansing Gel (50 ml)

Denna rengöringsgel passar alla hudtyper. Den är tvålfri och doftfri samtidigt som den skonsamt tar bort orenheter, smink och smuts från ansikte och hals utan att torka ut.

Daily Microfoliant (13 g)

Ett unikt exfolierande enzympulver som ger huden jämnhet och lyster. Genom varsam peeling avlägsnar Daily Microfoliant döda hudceller och gör huden mjuk och sammetslen.

Skin Smoothing Cream (22 ml)

En fuktgivande, lätt kräm som jämnar ut torrhetslinjer och lindrar stramhet så att huden känns smidig och ordentligt återfuktad. Krämen förbättrar hudens naturliga fuktbalans och stärker hudens struktur.

Age Smart Multivitamin Power Firm (5 ml)

Intensiv ögonkräm som effektivt återfuktar, reparerar och motverkar fina linjer och synliga ålderstecken runt ögonen. Vitaminer och algextrakt förbättrar spänst och elasticitet. 

Dessutom: STYLEBY i din iPad/iPhone!

Dessutom: STYLEBY i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till STYLEBY i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • 5 nr av STYLEBY
  • Lyxigt kit från Dermalogica!
  • Det bästa urvalet från svensk och internationell design
1512

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 10

STYLEBY är magasinet för den som vill ha det bästa urvalet från svenska och internationella designer, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga. STYLEBY lägger stor vikt vid personlig stil, och i varje nummer träffar du stilsäkra kvinnor (och män) att inspireras av.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm