KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk
1709_Sachajuan
Ditt erbjudande:
5 nr av mama!

5 nr av mama!

mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron. Vi vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.

Sachajuan Volume Powder

Sachajuan Volume Powder

Sachajuan Volume Powder
En puderbaserad spray som skapar volym och ger struktur. Produkten är torr och ger en matt finish och fräsch känsla mellan schamponeringar. Volume Powder passar alla hårtyper och längder.
Volym: 200 ml

Sachajuan Moisturizing Schampoo + Conditioner

Sachajuan Moisturizing Schampoo + Conditioner

Sachajuan Moisturizing Shampoo
Ett extra återfuktande schampo för hår som är behandlat eller skadat. Innehåller Arganolja som ger optimalt med fukt och hjälper håret att bli friskt och följsamt.
Volym: 250 ml

Sachajuan Moisturizing Conditioner
Ett extra återfuktande balsam för behandlat eller skadat hår. Innehåller Arganolja som reparerar, tar bort frissighet och hjälper håret att bli friskt och följsamt.
Volym: 250 ml

Sachajuan Thickening Schampoo + Conditioner

Sachajuan Thickening Schampoo + Conditioner

Sachajuan Thickening Shampoo
Ger fyllig och mjuk volym med en lätt känsla.Innehåller värme- och UV-skydd som tillsammans ger ett starkt och hälsosamt hår, med ökad lyster.
Volym: 250 ml

Sachajuan Thickening Conditioner
Verkar utredande och skyddande, samt gör håret friskare, glansigare och vackrare. Innehåller värme- och UV-skydd som tillsammans ger ett starkt och hälsosamt hår, med ökad lyster och volym.
Volym: 250 ml

Dessutom: mama digitalt i din iPad & iPhone

Dessutom: mama digitalt i din iPad & iPhone

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till mama i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 19

mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron. Vi vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.

Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm