KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande
Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Gå vidare

Efter att du har fått de antal nummer du beställt av tidningen avslutas din prenumeration automatiskt. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare: www.kunddata.bonnier.se

* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande avslutas prenumerationen automatiskt.

Allt detta får du:

  • Valfritt magasin, direkt hem i brevlådan!
  • Kul hjärngympa och utmaning för hela familjen!
  • Prenumerationen avslutas automatiskt. 
krysset_standard_2018
Ditt erbjudande:
Buslätta korsord

Buslätta korsord

Buslätta är en glad och lättsam tidning för dig som inte löst så mycket korsord tidigare, men som gärna vill försöka! Här får du bra hjälp med att komma igång med vanliga kryss, korsord, sudoku och andra pyssel. Ord. Lösnummerpris 40 kr, utkommer med 12 nr per år.

Knep & Knåp

Knep & Knåp

Knep & Knåp är tidningen för dig som vill ha riktiga utmanande kryss. Här har vi samlat de allra vassaste konstruktörerna som bjuder dig på de bästa och klurigaste kryssen, korsorden och ordlekarna. Ord. lösnummerpris 40 kr. Tidningen utkommer med 14 nr per år.

Kors & Tvärs

Kors & Tvärs

Kors & Tvärs är en populär och lekfull krysstidning med lättsamma inslag för alla åldrar. Här får du en skön blandning av bildkryss, korsord, sudokun och pyssel. Inslagen handlar om allt från melodifestivalen till spännande resor. Ord. lösnummerpris 40 kr. Tidningen utkommer med 18 nr per år. 

Krysset

Krysset

Krysset är Sveriges äldsta krysstidning. Här blandas rykande aktuella kryss med härlig nostalgi. Med sin stimulerande blandning av humor och allmänbildning vill den både roa och göra dig en smula smartare. Ord. lösnrpris 40 kr. Utkommer med 12 nr per år. 

Lycko-krysset

Lycko-krysset

Lycko-Kryss är tidningen för dig som vill ha riktiga utmanande kryss. Här har vi samlat de allra vassaste konstruktörerna som bjuder dig på de bästa och klurigaste kryssen, korsorden och ordlekarna. Ord. lösnummerpris 42 kr. Utkommer med 8 nr/år.

Tävla och Vinn

Tävla och Vinn

Tävla och Vinn är hela familjens krysstidning med lagom lätta kryss och ordlekar, men som också har några lite klurigare inslag. Varje nummer har är fyllt tävlingar där du kan vinna på ditt kryssande! Ord. lösnummerpris 40 kr. Utkommer med 12 nr per år.

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 15

Kastar du dig över korsorden i dags- och veckotidningar? Tillbringar du timmar vid köksbordet eller i läsfåtöljen med bildkryss och ordpyssel? För dig finns Bonnier Korsordstidningar!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm