Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

FYLL I MOTTAGARENS UPPGIFTER
Bekräfta beställning
Prenumerationen avslutas automatiskt. Julklappen får du i en separat försändelse ca 5 veckor efter det att vi registrerat din betalning. Mottagaren får sin första tidning efter nyår. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Alltid i KP:

  • Kluriga sidor med rebusar, korsord, tävlingar och roliga historier.
  • Nyhetsextra om aktuella världshändelser.
  • Prat & Svar med läsarnas egna frågor om allt mellan himmel och jord.
julklapp
Ditt erbjudande:
9 nr av Kamratposten!

9 nr av Kamratposten!

I Kamratposten är barnens behov av både kul och meningsfull läsning i fokus! Tidningen är dessutom helt fri från reklam och annonser. KP är varken en så kallad kill- eller en tjej-tidning. Vi riktar oss till precis ALLA barn. För alla är värda en schysst, rolig och spännande tidning! Våra läsare är främst mellan 8-14 år gamla. 

Vi skriver om allt som är viktigt i livet!

Vänskap, kärlek, lycka, svartsjuka, sport, nyheter, pyssel, djur, vetenskap, klur, idoler, flamsigt roliga historier, läsarnas egna pinsamheter – och förstås klassikern Kropp & Knopp!

Tips! Ladda ner ett fint presentkort att ge bort på kpwebben.se/prenumerera

OBS: Första utgåvan kommer efter jul och prenumerationen avslutas automatiskt.

 

Bekräftelse på din beställning skickas till dig inom 48 timmar.

Bästa Julklappen!

Bästa Julklappen!

Många generationer svenska barn har fått sin oro lugnad och sin ny kenhet stillad tack vare Kropp & Knopp. Varje gång en ny KP ramlar ner i 50 000 brevlådor runt om i landet är det Kropp & Knopp-sidorna som blir lästa först – och mest. Nu – äntligen – kommer det en bok med det mesta av det bästa från Kropp & Knopp!

Prenumerationsfrågor
Telefon: 08 454 95 35

I tidningen KP kan du läsa om allt som är viktigt i livet – från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier. Allt får plats! Stort och smått: Var slutar rymden? Hur blir man kär? Varför gäspar man? I över 100 år har Kamratposten varit en vän för miljontals barn och unga. Och det ska vi fortsätta med.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm