KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

FYLL I MOTTAGARENS UPPGIFTER
Bekräfta beställning

Efter att du har fått de antal nummer du beställt av tidningen avslutas din prenumeration automatiskt. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.kunddata.bonnier.se.

* Betyder att texten är obligatorisk
1810_jul18_sms
Ditt erbjudande:
Ge bort 5 eller 11 nr av Gård & Torp

Ge bort 5 eller 11 nr av Gård & Torp

I Gård & Torp hittar du alltid charmiga hemma-hos-reportage, smarta råd och byggnadsvård och en massa härlig inspiration, tips och ideér för ditt hem!

2 champagneglas från Iittala Essence

2 champagneglas från Iittala Essence

När du ger bort Gård&Torp som gåva får du två klassiska champagneglas som passar lika bra till vardags som till festligare tillfällen. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer eller som vanliga dricksglas. Volym 21 cl. Värde 318:-

Dessutom: Gård & Torp i din iPad/iPhone

Dessutom: Gård & Torp i din iPad/iPhone

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 14

Unika gamla hus, genuina gårdar, sekelskiftesvillor med verandor och välbevarade torp – i Gård&Torp får du besöka fantastiska miljöer och lära dig mer om hus från olika tider.

Vi skriver om hur du rustar varsamt utan att förstöra husets atmosfär, och ger dig mängder av kunskap, tips och inspiration. I varje nummer hälsar vi på i hem med charm och personlighet, alla rustade med omsorg om husets särart. Hos oss möter du de duktigaste hantverkarna och våra experter är Sveriges främsta inom byggnadsvård och arkitektur.

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm