Ditt erbjudande:
1 nummer av Bevara Stilen

1 nummer av Bevara Stilen

Nu kommer ett nytt nummer av vår succétidning Bevara Stilen - specialtidningen om stadens hus – en hel tidning om att renovera och inreda lägenheter och villor.

Läs mer

I det nya numret kan du läsa om funkis, stadsbadrum genom tiderna, ett välbevarat fyrtiotalskök och en underbar radhusträdgård mitt i stan. Du får även följa med till tändstickskungens palats.Du får helt enkelt massor av inspiration, tips och kunskap för ditt hem. Missa inte detta!

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Detta får du:

  • 1 nr av specialtidningen Bevara Stilen
  • Tips och inspiration för ditt hem
  • Reportage om byggnadsvård

Prenumerationsfrågor
Tel: 08 454 95 14

Unika gamla hus, genuina gårdar, sekelskiftesvillor med verandor och välbevarade torp – i Gård&Torp får du besöka fantastiska miljöer och lära dig mer om hus från olika tider.

Vi skriver om hur du rustar varsamt utan att förstöra husets atmosfär, och ger dig mängder av kunskap, tips och inspiration. I varje nummer hälsar vi på i hem med charm och personlighet, alla rustade med omsorg om husets särart. Hos oss möter du de duktigaste hantverkarna och våra experter är Sveriges främsta inom byggnadsvård och arkitektur.

Bonnier Tidskrifter
105 44 Stockholm