Till beställning
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt & läs villkoren
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Allt detta får du:

  • Sveriges mest lästa tidning för kvinnor
  • Tidningen kommer direkt hem i din brevlåda
  • amelia inspirerar, väcker känslor och peppar
Kappahl
Ditt erbjudande:
3 nummer av amelia

3 nummer av amelia

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning, något vi är oerhört stolta över! Just nu satsar vi extra mycket på att ha de bästa redaktörerna och experterna som guidar dig till en enklare och mer lustfylld vardag!

Värde 126 kr

Efter dina 3 nummer fortsätter din prenumeration i en bekväm tillsvidareprenumeration. Du betalar då 42 kr per nummer (med reservation för moms- och prisändringar) vilket du betalar med inbetalningskortet som medföljer var tredje tidning (3x42 kr). amelia utkommer med 26 utgåvor per år. Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att kontakta kundtjänst.

Läs mer

Är du redan prenumerant på amelia? Kontaka kundtjänst på  08 - 454 95 11, så hjälper de dig att ta del av erbjudandet.

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 11

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Med vårt nya utseende och innehåll vill vi även erbjuda de bästa reportagen när det handlar om livsöden och relationer. Vi bjuder på proffstips och nyheter inom träning, hälsa, mode, och självklart skönhet. Dessutom, satsar vi extra mycket på att tidningen ska förgylla och inspirera din ledighet! Varannan vecka får du amelia direkt i din brevlåda fylld med läsning, inspiration och avkoppling!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm