KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 


Allt detta får du:

  • 6 nr av Sveriges mest lästa tidning för kvinnor
  • Solskydd från Nivea
  • Tillgång till tidningen på din iPhone/iPad
1804_solskydd
Ditt erbjudande:
6 nr av amelia!

6 nr av amelia!

amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på ekonomi och jobb och nyheter inom hälsa, skönhet och mode. Som vill bli inspirerad till en enklare och mer lustfylld vardag. På amelia gör vi tidningen om dig och för dig. amelia - stärker dig, coachar dig!

Solskydd från Nivea

Solskydd från Nivea

När du blir prenumerant på amelia får du ett komplett solskyddskit från Nivea.

Du får allt detta:
Nivea After Sun
Nivea Sun Lotion Spf 50
Nivea sololja SPF 20
Nivea ansiktskräm SPF 30
Nivea solskyddstick SPF 30

Läs mer

Nivea After Sun
En After Sun lotion att använda i duschen. Huden svalkas, lugnas och återfuktas efter solning. Passar alla hudtyper. 250 ml. Värde 79:-
Nivea Sun Lotion Spf 50
Ger ett säkert solskydd som återfuktar. Vattenresistent och passar alla hudtyper. 200 ml. Värde 167 kr.
Nivea Sololja SPF 20
Protect & Bronze ger ett pålitligt skydd och en jämn, naturlig solbränna som varar längre! En transparent olja som absorberas snabbt. Vattenresistent och dermatologiskt testad. 200ml. Värde 130 kr.
Nivea Ansiktskräm SPF 30
En lätt, kladdfri solcreme anpassat efter den känsliga huden i ansiktet. Skyddar mot solens farliga strålar och har en mattgörande e ekt, passar bra under make-up. Minskar risken för solallergi. 50 ml. Värde 109:-
Nivea Solskyddstick SPF 30
Ett stift som ger långtidsverkande skydd mot sol och uttorkning. Vattenresistent och osynligt skydd. Passar alla hudtyper. Volym: 5 ml. Värde 30:-

Dessutom: amelia digitalt!

Dessutom: amelia digitalt!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din smartphone/surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumeratiosnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 11

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Vi har de bästa reportagen när det handlar om livsöden och relationer och vi bjuder på proffstips och nyheter inom träning, hälsa, mode, och självklart skönhet. Dessutom, satsar vi just nu extra mycket på att tidningen ska förgylla och inspirera din ledighet! 18 gånger per år får du amelia direkt i din brevlåda fylld med läsning, inspiration och avkoppling!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm