KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.bonnier.com/sv/page/dataskyddspolicy.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 7 nr av Sveriges mest lästa tidning för kvinnor
  • Bästsäljare från The Body Shop
  • Tillgång till tidningen på din iPhone/iPad
1717_moringa
Ditt erbjudande:
7 nr av amelia!

7 nr av amelia!

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning, något vi är oerhört stolta över! Just nu satsar vi extra mycket på att ha de bästa redaktörerna och experterna som guidar dig till en enklare och mer lustfylld vardag!

Bästsäljare från The Body Shop

Bästsäljare från The Body Shop

Moringa Body Butter
Innehåller 200 ml. Värde 185 kr.

Moringa Body Scrub
Innehåller 250 ml. Värde 195 kr.

Moringa Shower Gel
Innehåller 250 ml. Värde 70 kr.

Läs mer

Moringa Body Butter
Dyk ner i din burk med Moringa Body Butter och skäm bort din kropp med massor av näring. Berikad med moringafröolja från handplockade frön som gör att din hud känns mjukare och smidigare efter varje användning.
200 ml. Värde 185 kr.

Moringa Body Scrub
Gör huden fri från döda hudceller och orenheter och innehåller fröolja från handplockade moringafröskidor. Kroppsskrubben har en rik och krämig konsistens.
250 ml. Värde 195 kr.

Moringa Shower Gel
Låt dig uppslukas av den fräscha blommiga doften av moringafröolja när du skapar ett härligt lödder med vår tvålfria duschgel. Den här duschgelen är perfekt för att rengöra huden och göra den ljuvligt mjuk.
250 ml.Värde 70 kr.

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 11

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Vi har de bästa reportagen när det handlar om livsöden och relationer och vi bjuder på proffstips och nyheter inom träning, hälsa, mode, och självklart skönhet. Dessutom, satsar vi just nu extra mycket på att tidningen ska förgylla och inspirera din ledighet! 18 gånger per år får du amelia direkt i din brevlåda fylld med läsning, inspiration och avkoppling!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm