KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.bonnier.com/sv/page/dataskyddspolicy.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 7 nr av Sveriges mest lästa tidning för kvinnor
  • Elektrisk fotfil + fotkräm & peeling
  • Tillgång till tidningen på din iPhone/iPad
1712_fotfil
Ditt erbjudande:
7 nr av amelia!

7 nr av amelia!

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning, något vi är oerhört stolta över! Just nu satsar vi extra mycket på att ha de bästa redaktörerna och experterna som guidar dig till en enklare och mer lustfylld vardag!

Elektrisk fotfil

Elektrisk fotfil

Slipar bort torr hud och förhårdnader vilket ger mjuka och lena fötter. Ska användas på torra fötter. Batterier, ett extra sliphuvud samt en borste medföljer. Tål inte vatten.

Värde 249 kr.

Fotkräm:
Återfukta dina fötter med denna mjukgörande fotkräm som lätt absorberas av huden utan att kladda.En fräsch och milt blommig doft.
50 ml. VÄRDE 39:-

Fotskrubb:
Skrubba bort död hud på torra fötter med små fina skrubbkorn innan du återfuktar med fotkräm. Fötterna blir härligt lena och redo för sommaren.
50 ml. VÄRDE 39:-


Totalt värde: 78 kr.

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 11

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Vi har de bästa reportagen när det handlar om livsöden och relationer och vi bjuder på proffstips och nyheter inom träning, hälsa, mode, och självklart skönhet. Dessutom, satsar vi just nu extra mycket på att tidningen ska förgylla och inspirera din ledighet! 18 gånger per år får du amelia direkt i din brevlåda fylld med läsning, inspiration och avkoppling!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm