KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Bekräfta beställning
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 7 nr av Sveriges mest lästa tidning för kvinnor
  • Bästsäljarna från Clarins
  • Tillgång till tidningen på din iPhone/iPad
1711_clarins
Ditt erbjudande:
7 nr av amelia!

7 nr av amelia!

Nu har amelia blivit ännu hetare, smartare och roligare! I nya amelia hittar du träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher och spännande, gripande reportage som verkligen berör. Välkommen till Sveriges mest lästa och älskade kvinnotidning!

Vill du hellre ge bort prenumerationen i julklapp och få produkter från Clarins som gåva till dig själv? KLICKA HÄR

 

5 favoriter från Clarins

5 favoriter från Clarins

Du får följande 5 favoriter från Clarins:

Minimascara
Läppglans
Concealer
Handkräm
Fotkräm

Läs mer

Wonder Perfect Minimascara som ger dig volym, längd och böj. Värde 135 kr.

Natural lip perfector i färgen 01 Rose, förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem fylligare. Skyddar läpparna mot kyla, vind och värme. Värde 80 kr.

Instant Concealer i färgen 02 medium, en flytande concealer som minimerar mörka ringar och ljusar upp ögonkonturen. Den flytande konsistensen gör att den smälter in med huden och döljer ofullständigheten. Värde 107 kr.

Handkrämen fuktar och skyddar händerna mot sprickor och irritationer. Stärker även naglarna och gör händerna mjuka. 50 ml. Värde 125 kr.

Fotkrämen är oljefri och absorberas snabbt. Den återställer mjukheten och slätheten till fötter som ofta är torra. 50 ml. Värde 106 kr.

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 11

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Vi har de bästa reportagen när det handlar om livsöden och relationer och vi bjuder på proffstips och nyheter inom träning, hälsa, mode, och självklart skönhet. Dessutom, satsar vi just nu extra mycket på att tidningen ska förgylla och inspirera din ledighet! 18 gånger per år får du amelia direkt i din brevlåda fylld med läsning, inspiration och avkoppling!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm