KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: Bonniermag.se/dataskyddspolicy

Bekräfta beställning
Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare www.bonnier.com/sv/page/dataskyddspolicy.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

Allt detta får du:

  • 7 nr av Sveriges mest lästa tidning för kvinnor
  • Prisbelönad hudvård från Cetaphil
  • Tillgång till tidningen på din iPhone/iPad
1703_cetaphil
Ditt erbjudande:
7 nr av amelia!

7 nr av amelia!

Nu har amelia blivit ännu hetare, smartare och roligare! I nya amelia hittar du träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher och spännande, gripande reportage som verkligen berör. Välkommen till Sveriges mest lästa och älskade kvinnotidning!

Prisbelönad hudvård från Cetaphil

Prisbelönad hudvård från Cetaphil

I hudvårdskitet ingår:

Cetaphil Facial Cleanser
Cetaphil Daily Facial Moisturizer
Cetaphil Body Wash
Cetaphil Moisturizing Lotion
Cetaphil Repair Hand Cream
Cetaphil Softening Cream

Totalt värde 744 kr.
Fullsize-produkter!

Läs mer

Cetaphil Facial Cleanser  
En ansiktsrengöring för normal till fet hud som även passar kombinerade hudtyper. Löser skonsamt och effektivt upp smuts och make-up. Produkten har en lätt löddrande formula som rengör utan att torka ut och som bibehåller hudens naturliga oljor. 236 ml.

Cetaphil Daily Facial Moisturizer
En lätt, icke-fet ansiktskräm som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den skyddar huden mot solen. Ansiktskrämen låter huden andas utan att täppa igen porerna. Passar normal till fet hud. 118 ml.

Cetaphil Body Wash
Milt löddrande duschkräm som rengör skonsamt utan att skada hudens naturliga skyddsbarriär. Den avancerade filaggrinteknologin återfuktar och lindrar mycket torr och kliande hud. Hypoallergen och passar alla – från mycket små barn till vuxna. 295 ml. 

Cetaphil Moisturizing Lotion
Lotion som bevarar den naturliga skyddsbarriären och stärker hudens skydd mot smuts, bakterier och luftföroreningar. Kan med fördel användas både i ansiktet och på kroppen. Ger kontinuerlig återfuktning upp till fyra dagar efter användning. 500 ml. 

Cetaphil Hand Cream
Handkräm som mjukgör och återuppbygger handhudens naturliga skyddsbarriär. 50 ml.

Cetaphil Softening Cream 
En effektivt återfuktande kräm som ger direkt effekt samt 24 timmar efter insmörjning. Krämen skyddar och bevarar hudens naturliga fuktinnehåll och kan användas både i ansiktet och på kroppen. 100 g.

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Dessutom: amelia i din iPad/iPhone!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone/iPad! Du laddar bara hem appen i AppStore och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 11

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Vi har de bästa reportagen när det handlar om livsöden och relationer och vi bjuder på proffstips och nyheter inom träning, hälsa, mode, och självklart skönhet. Dessutom, satsar vi just nu extra mycket på att tidningen ska förgylla och inspirera din ledighet! 18 gånger per år får du amelia direkt i din brevlåda fylld med läsning, inspiration och avkoppling!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm