KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande


Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
Genom att slutföra köpet blir du skyldig att betala för den prenumeration du beställt. Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration. Tidningen ingår i Bonnier AB, kunddata.bonnier.se.
* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

* Efter ditt introduktionserbjudande övergår tidningen till en bekväm tillsvidareprenumeration.

Allt detta får du:

  • 6 nr av Sveriges mest lästa tidning för kvinnor
  • Makeup-kurs
  • Concealer + mascara + lipgloss från Make Up Store
  • Tillgång till tidningen digitalt
1802_makeupstore_adservice
Ditt erbjudande:
6 nr av amelia!

6 nr av amelia!

Nu har amelia blivit ännu hetare, smartare och roligare! I nya amelia hittar du träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher och spännande, gripande reportage som verkligen berör. Välkommen till Sveriges mest lästa och älskade kvinnotidning!Makeup-kurs + bästsäljare från Make Up Store!

Makeup-kurs + bästsäljare från Make Up Store!

När du börjar prenumerera på amelia får du några utav Make Up Stores bästsäljande produkter; Cover all mix, Multi lash mascara och ett Silky gloss. Dessutom får du en 30 minuters makeup-kurs i någon av Make Up Stores butiker!

Läs mer

Makeup-kurs
Har du minimalt med tid men vill ändå ha en maximal effekt av din makeup? Vi applicerar en dag- eller kvällsmakeup och tipsar dig samtidigt om makeupteknik, färger och produkter som passar just för dig. Värdebeviset berättigar dig till en kostnadsfri ”Make Me Up” à 30 min i någon av Make Up Stores butiker. 
Värde 300 kr.

 

Cover all mix
Högpigmenterat concealer-kit som neutraliserar och täcker. Den gula nyansen neutraliserar röda områden så som ojämnheter och blodkärl. Den orange-röda nyansen neutraliserar blå områden så som mörka ringar under ögonen. Den beigea nyansen kan användas för att ljusa upp hudtonen och övriga nyanser. Den beigea nyansen är också perfekt som ögonprimer.
Värde 285 kr.

 

Multi Lash Mascara
Mascara med en tunn borste med korta och långa borst för att ge maximal volym. Den innehåller naturligt karnaubavax som förlänger och böjer dina fransar och ger en lyxig volymeffekt. Full size.
Värde 155 kr.

 

Silky Gloss Sangria
En läcker läppglans med en silkeslena formula. Glider smidigt på läpparna med en långvarigt resultat. Berikad med aktiva ingredienser för fukt och fyllighet.
Värde 135 kr.

Dessutom: amelia digitalt!

Dessutom: amelia digitalt!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare kan det inte bli!

Prenumerationsfrågor
08-454 9
5 11

amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Vi har de bästa reportagen när det handlar om livsöden och relationer och vi bjuder på proffstips och nyheter inom träning, hälsa, mode, och självklart skönhet. Dessutom, satsar vi just nu extra mycket på att tidningen ska förgylla och inspirera din ledighet! 18 gånger per år får du amelia direkt i din brevlåda fylld med läsning, inspiration och avkoppling!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm