KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA
Fyll i dina uppgifter

Erbjudande

Vi fick tyvärr ingen träff, försök igen
Gå vidare Fyll i formuläret manuellt
Dina uppgifter
Redigera mina uppgifter

Komplettera följande uppgifter
FYLL I MOTTAGARENS UPPGIFTER
Bekräfta beställning

Efter att mottagaren har fått de antal nummer som är beställda, avslutas prenumerationen automatiskt. Tidningen ingår i Bonnier AB och genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen vilket även innefattar ett samtycke till behandling av dina kunduppgifter inom Bonnier. Se vidare: www.kunddata.bonnier.se

* Betyder att texten är obligatorisk

Efter ditt introduktionserbjudande får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan!

 

/julgava
Ditt erbjudande:
5 nr av 101 nya idéer!

5 nr av 101 nya idéer!

101 nya idéer är tidningen för dig som är kreativ, älskar att pyssla & fixa och gillar nya roliga tips och idéer.

Varje utgåva är fylld med allt från origami, grovstickning, metallsjöld, broderi, tårtbakning, snickeriprojekt, färg & tapet, tovning, virkning och massor av andra roliga nyskapande tekniker. Allt beskrivet i vackra bilder med tydliga instruktioner.

OBS! Första numret blir nr 2 och kommer i början av mars.

Favoriter från The Body Shop

Favoriter från The Body Shop

Detta underbart nötiga sheasmör smälter in i huden, för en rikt återfuktande upplevelse. Visa upp en mjukare, fräschare och välmående hy som är återfuktad dygnet runt efter varje användning. Värde: 185 kr

Shea shower cream är en tvålfri duschkräm med äkta sheasmör som gör huden len och fräsch. Värde: 85 kr

Prenumerationsfrågor
Tel: 08-454 95 50

Äntligen finns det en pigg och seriös tidning för alla tusentals kreativa personer som älskar att skapa med sina händer. Här hittar du nya idéer och utförliga beskrivningar av små och stora projekt. Vi syr, snickrar, målar, bakar, virkar, scrappar, stickar, tapetserar, klipper & klistrar, gör smycken och gjuter i betong. Undra på att vi är en succé!

Bonnier Magazines & Brands
105 44 Stockholm